Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dux-XML-4108-175217
Crozilla ID:
001-935-430
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena/m2:
1.513 €
Sobe:
6
Zemljište:
609 m2
Broj kupaonica:
2
Broj spavaćih soba:
2

Opis nekretnine

Općina Lupoglav smještena je u sjeveroistočnom dijelu Istarske županije. Graniči na istoku s Primorsko-goranskom županijom, te s općinama Lanišće, Cerovlje i Gradom Buzet.
Lupoglav je općina koja se proteže sve do obronaka Učke i Ćićarije i na jug do Boljunskog polja. Naselje je to prepuno novijih samostojećih kuća, smještenih oko prometnice, ali bez prepoznatljive vertikale zvonika koji bi nas drugdje u Istri odmah upozorio na centar naselja.
Da bi shvatili sadašnje stanje potrebno je podignuti pogled prema strmim obroncima Ćićarije i potražiti pogledom uzvišenje na kojem je još polovinom 17. stoljeća stajao dvorac Mahrenfels, sjedište Lupoglavske gospoštije. Taj se dvorac nalazio oko 1,5 km istočno od današnjeg naselja.

Upravo se tu, pod dno Učke, smjestila ova kuća ukupne stambene površine 76,60 m2.
Prostire se kroz dvije etaže. Prva etaža predstavlja garsonijeru sa toaletom te konobu i garažu.
Druga etaža se sastoji od predsoblja, jedne spavaće sobe, kuhinje, dnevnog boravka, toaleta te velike zatvorene verande i jednog balkona.
Stolarija je drvena, a na verandi su postavljeni PVC prozori.
Okućnica se prostire na 609 m2 prekrasno uređene zelene površine na kojoj se također nalaze dva pomoćna objekta. Preko puta nalazi se još jedno poljoprivredno zemljište koje se prodaje uz kuću ukupne površine 1433 m2. To je zemljište u naravi livada i šuma.
Prilazni put ima sa asfaltirane ceste.
Prodaje se bez namještaja.

Cijenjeni klijenti, razgledavanje nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.

Agencija DUX NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:
- i to od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE.

Čl. 27 Zakona o posredovanju u prometu nekretnina regulira da se visina posredničke naknade određuje ugovorom.ID KOD AGENCIJE: 3654

DUX Istra
Mob: 0958254533
Tel: 0996408438
E-mail: istra@dux-nekretnine.hr
www.dux-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Oprema
terasa
Izvor grijanja
struja
Garaža/parking
garaža
Dokumentacija/dozvole
građevinska dozvola, vlasnički list