Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dux-XML-4108-175233
Crozilla ID:
001-935-427
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena/m2:
731 €
Sobe:
7
Zemljište:
52 m2
Broj kupaonica:
1
Broj spavaćih soba:
4

Opis nekretnine

Mušalež je naselje u sastavu turističkog grada Grada Poreča, grada mediteranskog podneblja, blagih klimatskih uvjeta, plodnoga tla i bujne vegetacije.
Zahvaljujući prirodnom bogatstvu, čistom zraku i moru čija se kakvoća redovito mjeri i prati, Poreč je jedinstvena destinacija za odmor pružajući uživanje na moru, ali i ljepotama unutrašnjosti Istre.

Samo pet kilometara od prvih plaža u mirnom mjestu smjestila se ova prekrasna kamena kuća ukupne stambene površine 219,01 m2.
Kuća označena kao objekt "B" sagrađena je 1911. godine sa kamenim zidovima debljine 60 cm. Kameni zidovi su kvalitetno obrađen i sačuvani što daje mogućost ovoj nekretnini uređenje u pravom šarmantnom starinskom Istarskom stilu gradnje.
Kuća se prostire kroz dvije etaže, a sastoji se od četiri spavaće sobe, hodnika, kupaone te tavana koji se može iskoristiti za stambeni prostor. Prizemlje cijele kuće je u naravi konoba ili podrum, no može se prenamijeniti.
Kuća pripada prekrasan tipični istarski baladur i šterna te dvorište od 52 m2.

Na prodaji je i druga dvojna kuća koja se nadogradila 1975 godine, također na dvije etaže označena kao objekt "A" ukupne stambene površine 145 m2. Prizemlje se sastoji od kuhinje sa blagavaonom, kotlovnice sa kotlovima na lož ulje i drva te garaže. Na katu se smjestilo predsoblje, velika kupaona, dnevna soba i dvije spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama.
Kući pripada okućnica površine 216 m2, velika terasa te gospodarska zgrada površine 121 m2.

Cijena za oboje iznosi 320.000 Eura.
Oboje kuće spojene su u jednu cjelinu unutrašnjim vratima, a imaju i vlastite ulaze stoga je moguće ove kuće koristiti kao jednu ili kao dvije odvojene.
Zajedničko im je centralno grijanje te struja i voda, no budući da je sprovedeno etažiranje može se i odvojiti tako da svaka kuća ima svoje vlastite režije.
Na oboje kuće postavljena je nova PVC stolarija sa komaricama.

Preko puta kuća nalazi se prekrasan park i dječje igralište, a svi ostali sadržaji potrebni za život nalaze se u neposrednoj blizini svega nekoliko minuta hoda.
Vlasništvo je uredno 1/1. Prodaju se zajedno ili odvojeno ovisno o željama budućih vlasnika.
Moguća je i zamjena za stan ili kuću u okolici Poreča ili Zagrebu.

Tražite li nekretninu koja će vam pružiti mir u blizini mora i ljepotu Istarskog stila gradnje, uz minimalna ulaganja, ovo je prava prilika za vas.


ID KOD AGENCIJE: 3660

DUX Istra
Mob: 0958254533
Tel: 0996408438
E-mail: istra@dux-nekretnine.hr
www.dux-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Vrsta grijanja
centralno grijanje
Dokumentacija/dozvole
građevinska dozvola, vlasnički list, uporabna dozvola
Izvor grijanja
struja
Oprema
terasa