Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dux-XML-4108-175296
Crozilla ID:
001-935-413
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena/m2:
83 €

Opis nekretnine

Marčana je naselje i općina u južnom dijelu Istre 15 km sjeveroistočno od Pule. Marčana ima više od 3000 godina stoga tamo možete naći puno starih kuća u stilu stare kulture koje su ikada postojale. Područje Marčane krasi mnogo područja netaknute prirode i vrijedne povijesne spomenike.
Ovo je idealno odredište za sve one koji traže drugačiju vrstu odmora, daleko od ljetne gužve i užurbanih obalnih mjesta.

Nedaleko čistog Jadranskog mora, u mirnom naselju, na uzvisini brežuljka smjestilo se građevinsko zemljište površine 911 m2 sa prekrasnim otvorenim pogledom koji seže sve do otoka Cresa.
Zemljište je je obasjano suncem tokom cijelog dana, udaljeno samo 700 m od mora, okruženo netaknutom prirodom i posljednje u građevinskoj zoni.
Priključci za struju i vodu nalaze se do samog zemljišta.
Udaljenost od Pule 18 km, a od zračne luke 16 km.
Pogodno za gradnju kuće za odmor, ali i za obiteljski život jer su svi potrebni sadržaji za život u blizini kao i prekrasne plaže.

Uz navedeno zemljište prodaju se još tri građevinska zemljišta površine 745 m2, 792 m2 i 898 m2. Sve parcele su idealnog kvadratnog oblika i čine jednu povezanu cjelinu ukupne površine 3346 m2, a mogu se i spajati.

Cijenjeni klijenti, razgledavanje nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.

Agencija DUX NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:
- i to od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE.

Čl. 27 Zakona o posredovanju u prometu nekretnina regulira da se visina posredničke naknade određuje ugovorom.ID KOD AGENCIJE: 3681

DUX Istra
Mob: 0958254533
Tel: 0996408438
E-mail: istra@dux-nekretnine.hr
www.dux-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Infrastruktura
struja
Dokumentacija/Dozvole
vlasnički list