Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Leonanekretnine-44-1
Crozilla ID:
001-932-749
Vrsta oglasa:
Lokali
Cijena:
3.300 €
Cijena/m2:
20 €
Površina:
165 m2
Sobe:
1
Ukupno katova:
3

Opis nekretnine

Raspoloživ za najam je poslovni prostor od 165m2, na frekventnoj aveniji Dubrava, točno uz poslovnicu Croatia osiguranja, te u neposrednoj blizini tramvajske stanice (linije 4 i 11), Mcdonaldsa, INA benzinske, Tržnice Dubrava, Interspara, Hrvatske pošte i Kulturnog centra Dubrava. 
Prostor se nalazi u prizemlju (ulični lokal), te ispred ulaza ima nekoliko parkirnih mjesta, dok je u blizini javni parking za veliki broj automobila. Tramvajska stanica udaljena je 1-2 min od prostora. Dio prostora je uređen i useljiv, a drugi dio će biti završen u kratkom roku. U ovoj fazi moguće je prostor prilagoditi potrebama novog zakupnika.
Idealan je za neku vrstu trgovine ili djelatnosti u koju dolaze klijenti s obzirom na svoj položaj, uz glavnu prometnicu. Na zgradi je moguće staviti veliku reklamu branda, koju će radi svakodnevno gustog prometa vidjeti veliki broj prolaznika.
U blizini je izgrađeno nekoliko zgrada sa velikim brojem stanova, a gradi se i dalje, stoga je broj stanovnika u krugu 1-2km od lokacije prostora znatno povećan, te je mikrolokacija poslovnog prostora izvrsna. 

TIP NEKRETNINE: Poslovna zgrada
DODATNE POVRŠINE: Parking,Toalet
INFRASTRUKTURA: Gradski vodovod,Struja
PARKIRNIH MJESTA: 2
DODATNO: Asfaltirani prilaz,Zasebni ulaz u objekt
DOZVOLE: građevinska, lokacijska, uporabna

LEONA NEKRETNINE d.o.o.