Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
VentoForte-598
Crozilla ID:
001-932-624
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena/m2:
1.625 €
Sobe:
6
Zemljište:
910 m2
Broj kupaonica:
7

Opis nekretnine

Šarmantna vila s bazenom smještena u malom mjestu Sveti Kirin pokraj Vodnjana. Ova vila idealna je za iznajmljivanje ali i kao obiteljska kuća.
Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, 6 spavaćih soba, 7 kupaonica, vlastitog parkirališta, natkrivene terase s vanjskim bazenom.

Zahvaljujući svojoj lokaciji i ograđenom dvorištu ova luksuzna i elegantna nekretnina osigurava apsolutnu privatnost i mir te pruža ugođaj opuštajućeg i zdravog života u netaknutoj istarskoj prirodi. Zeleni brežuljci u samom susjedstvu i nedaleke plave uvale daju ovom kraju neopisiv osjećaj slobode i isključenja od užurbane svakodnevnice gradskog života.

Zahvaljujući prekrasnim plažama, prozirnom moru, mediteranskoj klimi i vegetaciji, ovo je idealno mjesto za odmor duše i tijela nedaleko od gužve svakodnevnog života.

Istra, svojom prirodnom ljepotom, ugodnom mediteranskom klimom i bogatom gastronomskom ponudom, omogućuje mnogobrojne aktivnosti i doživljaje u neposrednoj blizini, od posjeta nacionalnim parkovima, obližnjih otoka, povijesnih centara, kulturnih događanja do sportske i rekreativne ponude. U Istri je jednostavno sve na dohvat ruke.

Obližnji centri nalaze se na samo nekoliko minuta vožnje automoilom: Fažana (11km), Rovinj (30km) i Pula (13km), dok je slovenska granica udaljena svega 50km a Zračna luka Pula 13km.

Dodatne informacije

Oprema
bazen
Tip kuće
villa
Garaža/parking
parkirališno mjesto