Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
ZagrebWest-3709-1
Crozilla ID:
001-931-402
Vrsta oglasa:
Uredi/Ordinacije
Cijena:
7.840 €
Cijena/m2:
11 €
Površina:
712,77 m2
Sobe:
6
Kat:
1
Provizija:
1 MJESEČNA NAJAMNINA + PDV

Opis nekretnine

Kvalitetan poslovni prostor na 1. katu vrhunske poslovne zgrade, brutto kvadrature 712.77m2, a neto 678.83m2. Trenutno se sastoji od 6 prostorija, velikog predprostora, sanitarnog čvora i prostora u kojemu bi se mogla organizirati čajna kuhinja. Stropovi su vrlo visoki, a raspored iz tlocrta prilagodljiv. Na zgradi se otvaraju prozori, grijanje i hlađenje je preko fan-coil sustava, a fleksibilnost radnih mjesta osigurana je komjuterskim podom. Zgrada je pod alarmom, videonadzorom, i s vatrodojavom.
Na istom katu je kafić, i velika vanjska terasa. Poslovni centar nudi i garažu na 3 nivoa tako da je parking osiguran zakupniku, zaposlenicima i svim klijentima; najam apartmana; moderan konferencijski centar kapaciteta 1.500 osoba i manje dvorane za seminare kapaciteta 550 osoba; wellness i fitness centar, dječji vrtić, restoran, ljekarnu, kemijsku čistionu, drogeriju, pekaru, frizerski salon, poslovnicu Addiko banke. Lokacija je odlično povezana s centrom grada i zračnom lukom Zagreb. 
Adaptaciju i prilagodbu prostora potrebama zakupnika, zakupodavac nudi kao besplatnu uslugu. Uz zajedničke troškove, zakupnik plaća svoje individualne troškove struje i plina prema potrošnji i brojilima, a vodu prema udjelu m2. Ostali uvjeti: Minimalan zakup na 3g., prilikom sklapanja Ugovora o zakupu uplata sigurnosnog depozita u iznosu 3 mjesečne zakupnine, i 3 mjesečne akontacije zajedničkih troškova. Zakupnina podliježe indeksaciji.  

TIP NEKRETNINE: Ured
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 1 MJESEČNA NAJAMNINA + PDV