Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
euroimmobilien-XML-4069-168962
Crozilla ID:
001-931-124
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena/m2:
35 €

Opis nekretnine

Prodaje se građevinski teren površine 2002 m2 sa građevinskom dozvolom za gradnju vile ukupne neto površine zatvorenog dijela 245 m2, natkrivene ljetne kuhinje i bazena veličine 4,00 x 15 m. Parcela se nalazi na kraju malog lijepog sela, na blagoj padini sa pogledom na maslinik i šumu.
Objekt je moderan i atraktivan, a uz to poštuje određene lokalne karakteristike kako bi se lijepo uklopio u prirodni okoliš.
Vila je projektirana na dvije etaže (P+1). U prizemlju se nalazi naktkriti ulaz sa stubištem, pretprostor, utility i WC, dnevna soba, kuhinja sa blagavaonicom i dvije spavaće sobe sa en suite kupaonicama. Na katu su smještene tri spavaće sobe također sa en suite kupaonicama i zajedničkom vanjskom otvorenom terasom. Projektom su predviđeni određeni atraktivni elementi kao što su npr. vodeni vrt ispod stubišta koje vodi na prvi kat, obostrani kamin, zelena terasa sa jacuzzijem kao i veliki bazen za rasplivavanje. Uz to, staza koja vodi sa prakirališta kao i prizemlje objekta prilagođeno je osobama sa invaliditetom. Osjećaj povezanosti sa okolišem posebno je naglašen u blagavaonici i dnevnom boravku koji prostori su potpuno ostakljeni.
Objekt je pozicioniran na parcelu tako da, osim što vodi računa o insolaciji i pogledu, cijelo vrijeme prati jednu kotu što traži minimalan iskop.
Čitav projekt je osmišljen i optimiziran sa ciljem da dugoročno ostvaruje vrlo kvalitetne rezultate, a uz pažnju na troškove.
Prva trgovina sa hranom se nalazi 1 km od parcele, a na istoj udaljenosti je i konjički klub. Prvi odlični restoran je na 5 km, veći supermarket, ugostiteljski objekt, pizzeria i slično na 6 km. More je udaljeno svega 2 km, dok je poznati adrenalinski park „Glavani park“ udaljen 7 km.

ID KOD AGENCIJE: 2639

Euro Immobilien d.o.o.
Mob: 00385 99 441 0000
Tel: +385 51 220 024
E-mail: info@euro-immobilien.hr
www.euro-immobilien.hr

Dodatne informacije

Dokumentacija/Dozvole
građevinska dozvola, vlasnički list