Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1537-1
Crozilla ID:
001-923-657
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
249.000 €
Cijena/m2:
859 €
Sobe:
6
Zemljište:
442 m2
Broj kupaonica:
2
Godina izgradnje:
2003

Opis nekretnine

Prodaje se velika, kvalitetna obiteljska katnica na lijepoj i mirnoj lokaciji u Oporovcu.
Sagrađena je 2003. na parceli površine 442 m², a sastoji se od prizemlja, kata, tavana i garaže iz koje se ulazi u manji podrum. Stepenište je unutarnje popločeno granitom i ograđeno inox ogradom.
U prizemlju se nalazi ulazni hodnik, dnevni boravak sa blagovaonom iz kojeg se izlazi na natkrivenu terasu i u prostor koji je predviđen za zimski vrt, kupaonica, toalet, kuhinja i dvije spavaće sobe. 
Na katu je raspored identičan osim jedne terase koja je sastavni dio dnevnog boravka. Ulaz na tavan se nalazi na katu u hodniku. 
Na podovima je hrastov parket u cijeloj kući osim u dvije spavaće sobe na katu gdje je postavljen laminat. U kupaonicama i kuhinjama postavljene su keramičke pločice. Grijanje je centralno etažno plinsko. U prizemlju se nalazi i kamin na drva.
Krovište je pokriveno crijepom, fasade na kući nema. Vanjska stolarija je PVC sa roletama.
Komunalije: struja, gradska voda, plin, telefon i kanalizacija. U kući postoje dva plinska brojila.
Kuća ima veliki potencijal za uređenje kao dvije zasebne stambene jedinice.
Lokacija: Kuća je smještena u zelenilu udaljena od gužve i prometa na lijepoj i mirnoj lokaciji. Dovoljno je blizu svim sadržajima koji su potrebni za jednostavan i ugodan život. Prometna povezanost je dobra, autobusna stanica je u blizini.
PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19)
U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske.
Kako bismo što manje kontaminirali tuđi dom, agent će osigurati dezinfekciju ruku prije ulaska u nekretninu kao i navlake za obuću.
Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze.
Agent:Snježana ČabrajaM: 099 3601 634snjezana.cabraja@domekspert.hr Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodajenekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikomrješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnogpredugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe pravavlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susrećekada kupuje nekretninu.Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom kupcu- osnovni podaci o agenciji- iznos agencijske provizije 

TIP NEKRETNINE: Samostojeća kuća
GODINA IZGRADNJE: 2003
INFRASTRUKTURA: Gradski vodovod,Kanalizacija,Plin,Struja,Telefonska instalacija
DOZVOLE: građevinska, uporabna