Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Angelus-507-1
Crozilla ID:
001-917-354
Vrsta oglasa:
Kuće najam
Cijena:
3.000 €
Cijena/m2:
10 €
Sobe:
4
Zemljište:
860 m2
Broj kupaonica:
3
Godina izgradnje:
2014
Provizija:
1 MJESEČNA NAJAMNINA + PDV

Opis nekretnine

LOKACIJA
Kuća se nalazi u dolu između naselja Fratrovac i Rim, ispod šume od Kozjaka. Kuća je izolirana, a na domak svemu što grad nudi: centar, Sljeme, bolnice, škole Njemačka i Francuska na Fratrovcu, Američka na Šalati, hrvatska na Jordanovcu i iznad kuće je nova škola do 4. razreda na Kozjaku, te osnovna škola u Mesićevoj ulici, Šalata. U samom susjedstvu kuće je dječji katolički vrtić.Ovo je jedinstven i neponovljiv , rijetko u urbanim zonama viđen spoj doma, blizine centra i života u izoliranoj ugodi šume.Iz ove kuće za isto vrijeme od 5 minuta, autom ste na Gupčevoj Zvijezdi, kod Katedrale, na Maksimiru ili na Sljemenu.
OPIS
Kuća s velikom prostranom zelenom okućnicom naslonjena na Kozjačku šumu. Do nje više nema gradnje, kraj nje je samo pješački "šumski put" s jedne strane i urbana vila s druge strane.Kuća je adaptirana 2011. godine na način da joj je na postojeći dio sagrađena moderna interpolacija, što je dodatno dalo na atraktivnosti kuće.
U prizemlju kuće smješten je mali wellnes koji ima bazen, saunu i teretanu. Iz wellnesa je moguć direktan izlaz u vrt. U centralnom dijelu prizemlja smještena je kuhinja koja je povezena s blagavaonicom i dnevnim boravkom koji su jedna prostrana lijepa cjelina s otvorenim kaminom i izlazom na veliku terasu obraslu zelenilom. Uz terasu nalazi se vanjski kamin za grill i stakleni paviljon. Iz boravka je ulaz u master spavaću sobu koja ima svoju kupaonicu. Na katu se nalaze tri spavaće sobe od kojih dvije sobe dijele balkon i dvije kupaonice. Arhitektura ove kuće osim doma, može biti i izvrstan poslovni ambijent,  projektiran s namjerom za polikliniku npr: fizijatrijsku, kiruršku ili bilo koji drugi oblik privatne prakse.
Za više informacija kontaktirajte agenta.
==================================================
Cijenjeni potencijalni najmoprimci, zakupnici i kupci, Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencijska provizija za najmoprimca/zakupnika iznosi jednu mjesečnu najamninu/zakupninu + PDV-e. Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+PDV-e od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.
  

TIP NEKRETNINE: Luksuzna kuća
DODATNE POVRŠINE: Garderoba,Ostava,Terasa,Vrt
GODINA IZGRADNJE: 2014
INFRASTRUKTURA: ADSL,Gradski vodovod,Kanalizacija,Plin,Struja,Video nadzor,Video portafon
DODATNO: Alarm,Bazen,Kamin,Klima uređaj,Namješteno,Sauna,Teretana
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 1 MJESEČNA NAJAMNINA + PDV

Dodatne informacije

Oprema
balkon, bazen