Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
SimicDom-1970-1
Crozilla ID:
001-894-581
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Cijena:
141.000 €
Cijena/m2:
2.104 €
Stambena površina:
67 m2
Sobe:
2
Broj kupaonica:
1

Opis nekretnine

Prodaje se odličan i namješten stan na otoku Braču. Ima površinu od 67 m 2 i terasu od 7 m 2. Prodajna cijena uključuje i privatno parkirno mjesto površine 11 m2. Nekretnina je smještena na drugom katu zgrade koja sadrži zajednički bazen, prostor za sunčanje i vrt. Na prvoj razini stana nalaze se kupaonica, spavaća soba, praonica i povezani prostor s blagovaonicom / dnevnim boravkom / kuhinjom, s izlazom na terasu od 7 m2. Druga razina je galerija s drugom spavaćom sobom.
Ova odlična zgrada je smještena u vrlo ugodnom području, u blizini svih potrebnih sadržaja, na oko 300 metara od udaljenosti od čistog mora. Ovo može biti lijepi drugi dom, ali i nekretnina pogodna za baviti se iznajmljivanjem. Lijepi prostor terase uključuje prekrasan pogled na more.
Standardna poslovna politika naše agencije za nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što je klijent potpisao naš standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.
  

TIP NEKRETNINE: Apartman
DODATNE POVRŠINE: Parking,Terasa
DODATNO: Bazen,Blizina plaže,Klima uređaj,Miran predio,Namješteno,Pogled na more