Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
SimicDom-1967-1
Crozilla ID:
001-885-546
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Cijena:
112.000 €
Cijena/m2:
1.965 €
Stambena površina:
57 m2
Sobe:
2
Broj kupaonica:
1

Opis nekretnine

Na prodaju je potpuno namješten, predivan apartman položen u prizemlju male stambene zgrade koja ukupno sadrži tri etaže i šest stanova. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, jedne kupaonice, praonice te prostora dnevnog boravka / blagovaonice / kuhinje odakle se izlazi na lijepu terasu. Površina stana iznosi 57 četvornih metara, a površina pripadajuće terase je 11 m2. Nekretnini također pripada i parking mjesto s površinom 11 m2 .Vlasništvo uredno.
Na korištenje svim stanarima ove šarmantne zgrade također se nalazi i prekrasni bazen s terasom za sunčanje. Zgrada se nalazi na prekrasnoj i vrlo atraktivnoj lokaciji na otoku Braču, u šarmantnoj Milni. Udaljenost do tirkizno plavog mora iznosi samo oko 300 metara. U ovakvom okruženju se zbilja možete potpuno opustiti i uživati u miru, privatnosti i tišini.
Standardna poslovna politika naše agencije za nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što je klijent potpisao naš standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.
  

TIP NEKRETNINE: Apartman
DODATNE POVRŠINE: Parking,Terasa,Vrt
DODATNO: Blizina plaže,Klima uređaj,Miran predio,Namješteno,Velika terasa

Dodatne informacije

Tip stana
apartman