Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dux-XML-4108-159712
Crozilla ID:
001-860-963
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena/m2:
2.600 €
Sobe:
5
Zemljište:
1030 m2
Broj kupaonica:
4
Broj spavaćih soba:
4
Godina izgradnje:
1905

Opis nekretnine

Nedaleko od bisera Hrvatskog turizma u selu Baderna nalazi se ova autohtona kamena vila 200 m2 koja je građena davne 1905. i temeljito obnovljena 2008, a da ni u jednom momentu nije izgubila svoj karakter.
Ova vila predstavlja primjer spoja tradicionalne istarske arhitekture i modernog interijera. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja, jedna spavaća soba s vlastitom kupaonicom i toalet. Na kat se ide drvenim stubama gdje se nalaze tri spavaće sobe svaka s vlastitom kupaonicom. Jedna od soba ima izlaz na natkriveni balkon. Vila je opremljena centralnim grijanjem na lož ulje, a u dnevnom boravku se nalazi kamin. Za hlađenje se koristi klima uređaj. Vanjska stolarija je drvena sa škurama. Na podovima je keramika i parket.
Iz dnevnog boravka je izlaz na vrt gdje centralno mjesto zauzima bazen 37 m2 s rimskim stepenicama i natkrivena ljetna blagovaonica s ognjištem. Travnate površine se automatski navodnjavaju. U sklopu ograđene okućnice je parking za dva vozila.
Ova vila je kompletno namještena i kao takva se i prodaje. U funkciji je turističkog najma već duže vremena tako da novi vlasnik kupnjom ove vile dobiva i dobro uhodan posao .

Cijenjeni klijenti, razgledavanje nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.

Agencija DUX NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:
- i to od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE.


ID KOD AGENCIJE: 3340

Edvard Mjeda
Agent pripravnik
Mob: 092/101 3848
Tel: 051/518-174
E-mail: edvard@dux-istra.com
www.dux-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Oprema
okućnica/vrt, klima uređaj, bazen, terasa
Tip kuće
villa
Izvor grijanja
struja
Dokumentacija/dozvole
građevinska dozvola, vlasnički list, uporabna dozvola
Vrsta grijanja
centralno grijanje
Namještaj
namješteno