Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dogma-XML-4002-55601
Crozilla ID:
001-858-437
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Cijena/m2:
400 €
Stambena površina:
300 m2
Sobe:
3
Broj kupaonica:
1
Broj spavaćih soba:
2
Kat:
1

Opis nekretnine

Poreč, turistički grad mediteranskog podneblja, blagih klimatskih uvjeta, plodnoga tla i bujne vegetacije. Zahvaljujući prirodnom bogatstvu, čistom zraku i moru čija se kakvoća redovito mjeri i prati, Poreč je jedinstvena destinacija za odmor. Možete uživati i na moru i u ljepotama unutrašnjosti Istre.
Na području Istarske županije djeluje Natura Histrica, javna ustanova za zaštitu, održavanje i promicanje izvornosti i autentičnosti prirode.
Poreština nudi brojne turističke sadržaje, poput jame Baredine i Markove jama, brojne manifestacije tokom cijele godine, ali i mnoge gastronomske delicije koje ni jednog posjetitelja neće ostaviti ravnodušnim.

Samo dva kilometra od centra grada smjestio se moderno uređeni stan, površine 68 m² sa vlastitim dvorištem.
Nalazi se na prvom katu u stambenoj zgradi sa dvije stambene jedinice u mirnom naselju.
Stan se sastoji od kuhinje, blagovaone, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, toaleta i prekrasne terase površine 8 m² sa pogledom na prirodu i zelenilo.
Stanu također pripada veliko dvorište od 300 m² na kojem se nalazi i ljetna kuhinja te roštilj. Pripada mu i ostava od 5 m².
S obzirom da se stan nalazi samo dva kilometra od mora, osim za obiteljski dom, može koristiti u svrhe turizma te time nudi mogućnost zarade novom vlasniku.

ID KOD AGENCIJE: IS638

Dogma Labin
Tel: 052/639-276
E-mail: info@dogma-nekretnine.com
www.dogma-nekretnine.com

Dodatne informacije

Izvor grijanja
struja
Oprema
balkon, kuhinja
Dogma nekretnine d.o.o.