Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dogma-XML-4002-55602
Crozilla ID:
001-858-436
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena/m2:
547 €
Sobe:
14
Zemljište:
200 m2
Broj kupaonica:
3
Broj spavaćih soba:
6

Opis nekretnine

Na krajnjem jugoistoku Istre, nedaleko najvećeg grada u Istarskoj županiji, grada Pule, u krajoliku mediteranskog raslinja, smjestilo se ribarsko i ratarsko naselje Ližnjan - Lisignano što s brežuljka gleda na Kvarnerski zaljev sve do otoka Cresa i Lošinja.
Ovaj skroviti kutak čistog mora i razvedene obale, svakom će namjerniku otkriti ljepotu ovog 28 kilometara dugog neizgrađenog priobalja. Slikovita lučica reći će Vam da se nalazite u mjestu koje od davnina živi od blagodati podmorja. Kušati ćete specijalitete od morskih plodova i uz gutljaj istarske malvazije ili terana doživiti djelić ovdašnjeg Istarskog života.

U mirnom ribarskom mjestu svega 1 km od mora smjestila se i ova kuća sa tri zasebna stana na dvije etaže i suterena.
Suteren je površine oko 20 m², a služi kao konoba.
Prizemlje se sastoji od stana i poslovnog prostora.
Stan u prizemlju sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, skladišta, jedne spavaće sobe, kupaone i terase. Poslovni prostor u prizemlju se sastoji od dvije sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupaone i zatvorene verande.

Prvi se kat sastoji od dnevnog boravka, kuhinje sa blagovaonom, ostave, tri spavaće sobe, kupaone i wc-a te ima vlastit izlaz na prekrasnu terasu sa pogledom na Premanturu, prirodu i zelenilo.

Svaki stan i poslovni prostor imaju svoj vlastiti ulaz i terase, a zajedničko im je veliko dvorište na kojemu je i vanjski roštilj.

Ishodovana je i Uporabna dozvola te se kuća iznajmljuje, a moguće je i etažiranje.
Ne mali broj privatnih iznajmljivača ovdje raspolaže smještajnim kapacitetima, a neobičnost ovdje nije ni agroturizam stoga je ova kuća idealna za iznajmljivanje, ali i za obiteljski život.

ID KOD AGENCIJE: IS639

Dogma Labin
Tel: 052/639-276
E-mail: info@dogma-nekretnine.com
www.dogma-nekretnine.com

Dodatne informacije

Izvor grijanja
struja
Dogma nekretnine d.o.o.