Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Habito-1116
Crozilla ID:
001-848-932
Vrsta oglasa:
Kamene kuće
Cijena/m2:
2.600 €
Sobe:
6
Zemljište:
1729 m2
Broj kupaonica:
4
Broj spavaćih soba:
5
Kat:
1
Godina izgradnje:
2006

Opis nekretnine

Samostojeća kamena kuća smještena je na rubu malog naselja, na izuzetno mirnoj lokaciji, samo 5 km od centra Višnjana, 10 km od Poreča i 8 km od prve plaže. Nekretnina se sastoji od glavne kuće i sporednog objekta. Glavna kuća sadrži u prizemlju kuhinju, blagovaonicu, dnevni boravak sa kaminom, gostinjski wc, kotlovnicu, dvije spavaće sobe i jedno kupatilo. Stepenice nas vode na prvi kat gdje je smještena glavna prostorna spavaća soba sa svojim kupatilom i terasom sa pogledom na vinograde i ostale obradive površine. Prizemlje također nudi dvije ogromne terase natkrivene drvenom pergolom, vanjski kamim i vanjski dnevni boravak uz bazen od 32 m2. Kuća ima podno centralno grijanje i radijatore na struju i klima uređaje u svakoj prostoriji.

Sporedni objekt sadrži dvije spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom i vlastitim ulazom. U spavaćim sobama postavljene su klime sa funkcijom grijanja i hlađenja.

Dvorište osim što nudi bazen od 32 m2, mnoštvo mediteranskih biljaka, stablo masline, veliko parkirno mjesto natkriveno drvenom pergolom, nudi također lounge zonu iza kuće gdje je također sagrađena vatrena jama.

Postavljeno je automatsko navodnjavanje travnjaka i video alarmni sustav koji pokriva kompletno cijelu nekretninu.

Kuća je sagrađena na zemljištu od 1382 m2 no također pripada joj i privatni put od 347 m2.