Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
SimicDom-1960-1
Crozilla ID:
001-841-105
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Cijena:
147.000 €
Cijena/m2:
2.790 €
Stambena površina:
52,69 m2
Sobe:
2
Broj kupaonica:
1

Opis nekretnine

Ekskluzivno posredujemo u prodaji šarmantne nekretnine, lijepog apartmana smještenog u manjoj stambenoj zgradi u Bolu na otoku Braču. Stan je položen na prvom katu zgrade koja je smještena na udaljenosti od 300 metara od mora. Površina stana iznosi 52.69 m2, a sastoji se od dvije spavaće sobe, jedne kupaonice te povezanog dnevnog dijela s izlazom na prekrasnu terasu s djelomičnim pogledom na more. Stanu pripada i jedno vanjsko parking mjesto, što je izvrsna prednost.
Bol je prekrasno mjesto smješteno na južnoj strani otoka Brača koje je posljednjih godina sve traženija destinacija kako za odmor, tako i za kupnju nekretnina. Ova nekretnina izvrsna je prilika za kupnju ukoliko tražite ugodan, namješten i klimatiziran drugi dom sa svim potrebnim sadržajima u blizini te ako želite uložiti u nekretninu za posao iznajmljivanja.
Standardna poslovna politika naše agencije za nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što je klijent potpisao naš standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka. 

TIP NEKRETNINE: Stan u zgradi
DODATNE POVRŠINE: Parking,Terasa
DODATNO: Blizina centra,Blizina plaže,Klima uređaj,Miran predio,Namješteno,Pogled na more djelomičan,Velika terasa

Dodatne informacije

Tip stana
apartman