Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
No-070
Crozilla ID:
001-837-896
Vrsta oglasa:
Skladišta / Proizvodnja
Cijena:
79.616 €
Cijena/m2:
566 €
Površina:
140,65 m2
Ukupno katova:
2
Godina izgradnje:
1981

Energetski certifikat: D

Opis nekretnine

Poslovni prostor u prizemlju kuće, NKP 140,65 m2, građene cca 1981. godine. Nekretnina se nalazi u sporednoj ulici neposredno uz prometnicu. Objekt je komunalno priključen na EE infrastrukturu, te na vodoopskrbni sustav i odvodnju. Plinski priključak se već nalazi na čestici i moguće se spojiti na sustav plinoopskrbe. Energetski certifikat je kategorije D/C.
Nekretnina je slobodna od stvari i osoba.

Ostalo

Cijena nekretnine iznosi 591.000,00 kn, iskazano u € kako je navedeno u oglasu prema srednjem tečaju HNB-a na dan postavljanja oglasa.

Ponuditelji su slobodni dostaviti HBOR-u svoju ponudu za kupnju/zakup nekretnine. O donesenoj odluci u pogledu prihvaćanja njihove ponude biti će obaviješteni u najkraćem mogućem vremenu.

Ponuda mora sadržavati: visinu ponuđene cijene, način, rokove i osiguranje plaćanja, podatke o ponuditelju i sl..

Prodaja se vrši prema načelu ''viđeno-kupljeno'' što isključuje naknadne prigovore kupca.

Ponuditelj čije će ponuda biti prihvaćena dužan je u roku od 15 dana od primitka obavijesti o prihvaćanju ponude sklopiti kupoprodajni ugovor s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak. Porez na promet nekretnina i troškove uknjižbe snosi kupac.

Ponuda se dostavlja poštom ili osobnom dostavom u zatvorenoj omotnici na adresu: Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Direkcija stjecanja i raspolaganja imovinom, Strossmayerov trg 9, 10000 Zagreb sa naznakom PONUDA ZA KUPNJU/ZAKUP NEKRETNINE.

HBOR ima pravo temeljem ocjene prihvatljivosti ponude (ponuđena cijena, način plaćanja, jamstvo-osiguranje plaćanja, bonitet ponuditelja) prihvatiti ili odbiti svaku ponudu.

Dodatne informacije

Vrsta objekta
radionica, skladišni prostor
Kvaliteta opreme
jednostavno
Hrvatska banka za obnovu i razvitak - HBOR Zagreb