Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
RealEstateCroatia-XML-4107-136612
Crozilla ID:
001-834-750
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
50.000 €
Cijena/m2:
34 €

Opis nekretnine

Prodaje se zemljište 1455m2 od toga 364m2 u zoni S (stambena namjena) Dubec/Novo Brestje. Ostatak u zoni M1 (mješovita namjena-pretežito stambena). Nalazi se na kraju mirne slijepe ulice, okruženo zelenilom, svega pet minuta hoda od tramvajskog okretišta Dubec (linije 4,7 i 11).

Unutar radijusa od 5 minuta hoda nalaze se SUPER Konzum, Interspar, JYSK i tržnica Dubec, kao i svi drugi sadržaji potrebni za lagodan obiteljski život: dva dječja vrtića, dvije osnovne škole, gradska knjižnica, pošta, ljekarne te liječničke ordinacije obiteljske medicine, pedijatrije i stomatologije, dom umirovljenika, uređena šetališta, bočališta, nogometna, košarkaška i dječja igrališta.

U neposrednoj blizini izgrađene su stambene zgrade i obiteljske kuće. Zemlja je pogodna za investitore, kao i za privatne osobe. Moguće ju je parcelizirati na manje građevinske parcele.

Uz gradilište se nalazi sva potrebna infrastruktura.
Obzirom da je čestica u neposrednoj blizini završetka ulice Kneza Branimira, čije se planirano produženje očekuje u narednom periodu, vrijednost zemlje koju nudimo će porasti.

Cijena po dogovoru.


ID KOD AGENCIJE: 212

Ivana Klasan
Agent s licencom
Mob: +385 91 6036 561
E-mail: ivana@realestate-croatia.hr
www.realestate-croatia.hr

Dodatne informacije

Dokumentacija/Dozvole
vlasnički list
Real Estate Croatia d.o.o.