Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
RealEstateCroatia-XML-4107-139518
Crozilla ID:
001-834-749
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
280.000 €
Cijena/m2:
2.545 €
Sobe:
5
Broj kupaonica:
3
Broj spavaćih soba:
4

Opis nekretnine

Dvije kuće s vrtom u prekrasnom okruženju na otoku Silbi, idelne za odmor ili iznajmljivanje, udaljene dvije minute šetnje do plaže Carpusina.

Kuća prizemnica se sastoji od dva apartmana koji su potpuno opremljeni. Svaki apartman je površine 19 m2, a sastoji se od prostora za dnevni boravak i spavanje, kuhinje i kupaonice. Ipred apartmana je terasa površine 4,5m2.

Kuća na kat površine cca 72 m2 ima dvije etaže. U prizemlju su smještene kuhinja, kupaonica, dnevni boravak s blagovaonicom i hodnik. Na katu su dvije spavaće sobe i balkon. Uz veliku terasu je spremište s bojlerom, a u vrtu je ugrađeno spremište za vodu. Kuća je klimatizirana. Na prozorima je ugrađena PVC stolarija sa zaštitnom mrežicom i grilje.

Do kuća se dolazi po stazi ograđenoj ručno kovanom ogradom. Uz stazu je posađeno mediteransko cvijeće i stabla smokve, palme i kruške.

Prvi EKO otok u Hrvatskoj ima liječničku ambulantu, lučku kapetaniju, poštanski ured, osnovnu školu, policijsku postaju, vatrogasce, suvenirnice, nekoliko katoličkih crkava, trgovina, ribarnica, restorana, kafića, marine za jahte i čamce, dvije luke za putničke brodove. Silba je vrlo miran i siguran otok, bez automobila i bicikla, s vrlo čistim morem.

Do Silbe je moguće doći jedino katamaranom ili trajektom iz pravca Zadra, Lošinja ili Pule do glavne luke Žalić.


ID KOD AGENCIJE: 214

REAL ESTATE CROATIA d.o.o.
Mob: +385 98 622 195
E-mail: info@realestate-croatia.hr
www.realestate-croatia.hr

Dodatne informacije

Dokumentacija/dozvole
građevinska dozvola, vlasnički list
Izvor grijanja
struja
Oprema
klima uređaj, balkon, terasa
Real Estate Croatia d.o.o.