Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
RealEstateCroatia-XML-4107-139759
Crozilla ID:
001-834-746
Vrsta oglasa:
Lokali
Cijena:
na upit
Cijena/m2:
Površina:
900 m2
Kat:
2

Opis nekretnine

"NOVALJA EXCLUSIVE" zgrada sa 7 apartmana u Novalji na odličnoj lokaciji " ukupne površine cca 900 m2, 4 čestice ukupne površine 4000 m2 i projekt nove zgrade ugostiteljsko-turističke namjene.

Zgrada je na 4 etaže: suteren, prizemlje, kat i potkrovlje.

Zgrada je visokog stupnja dovršenosti, opremljena s vrhunskim materijalima. Konstrukcija je od armiranog betona, pročelje je kompletno obloženo kamenom, a krov je pokriven s crvenim Bramac crijepom. Balkoni su opločeni bijelim venecijaner kamenom na podu i zidu. Vanjska stolarija je od sibirskog ariša ostakljenog s troslojnim staklom i kamenim ertama oko prozora. Unutarnje stubište obloženo je s bijelim kamenom debljine 6 cm u kombinaciji s mramorom Mikelanđelo.
U apartmanima je potrebno postaviti i završiti unutarnju stolariju, kupaonice, podove i rasvjetu. Predviđen je video nadzor, protuprovalna zaštita i alarm. Započet je iskop za gradnju vanjskog bazena.

Svaki od šest apartmana je površine cca 90 m2. Apartmani u suterenu sastoje se od dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, dvije spavaće sobe, hodnika, dvije kupaonice i balkona.

Apartmani u prizemlju i na katu sastoje se od dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, hodnika, loggie, balkona i otvorene ljetne kuhinje na drugom balkonu.

Aapartman u potkrovlju (penthaus) je površine 180 m2. Sastoji se od dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, wc-a, hodnika, velike terase, dvije loggie i dvije otvorene ljetne kuhinje na balkonu.

Za predmetne čestice postoji građevinska dozvola za gradnju restorana, bazena i hotela s 10 soba, a moguća je gradnja drugog hotela također s deset soba, s unutarnjim bazenom i fitnes centrom.

Cijena na upit!


ID KOD AGENCIJE: 217

REAL ESTATE CROATIA d.o.o.
Mob: +385 98 622 195
E-mail: info@realestate-croatia.hr
www.realestate-croatia.hr

Real Estate Croatia d.o.o.