Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
SimicDom-1951-1
Crozilla ID:
001-821-250
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Cijena:
148.000 €
Cijena/m2:
2.661 €
Stambena površina:
55,62 m2
Sobe:
2
Broj kupaonica:
2

Opis nekretnine

Posebno interesantna nekretnina u našoj ponudi, smještena na izvrsnoj lokaciji sa prekrasnim pogledom na more koji se ne može u zakloniti. Ovaj dvosoban apartman položen je u potkrovlju stambene zgrade koja je u završnoj fazi izgradnje. Apartman ukupne površine 55.62 m2 sastoji se od hodnika, kupaonice, dvije spavaće sobe te otvorenog prostora u kojem su smješteni kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak.
Iz dnevnog boravka izlazi se na prostranu terasu podne površine 11 m2 sa koje se pruža predivan pogled na more. Apartmanu pripada i parkirno mjesto, što je odlična prednost. Prilikom izgradnje koriste se visoko kvalitetni materijali. Planiran rok završetka radova jest lipanj 2020.g.
Standardna poslovna politika naše agencije za nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što je klijent potpisao naš standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka. 

TIP NEKRETNINE: Stan u novogradnji
DODATNE POVRŠINE: Parking,Terasa
DODATNO: Blizina plaže,Pogled na more

Dodatne informacije

Novogradnja / Starogradnja
novogradnja