Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1524-1
Crozilla ID:
001-809-739
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
300.000 €
Cijena/m2:
909 €
Sobe:
11
Zemljište:
770 m2
Broj kupaonica:
5
Godina izgradnje:
1974

Opis nekretnine

Prodaje se velika, samostojeća kuća sa pet stambenih jedinica na odličnoj lokaciji u Donjoj Dubravi.
Sagrađena je 1970-ih na parceli površine 770 m², a sastoji se od prizemlja, visokog potkrovlja i poslovnog prostora u dvorištu kuće.
U prizemlju se nalazi hodnik, dvije sobe, kupaonica, kuhinja sa blagovaonom i ostava koja se nalazi uz kuhinju. U prizemlju se također nalazi prostorija koja se trenutno koristi kao spremište i ima poseban ulaz. Stepenište je vanjsko.
Sa stražnje strane dvorišta se nalaze tri manje stambene jedinice (garsonijere) koje su trenutno u najmu kao i ostatak prizemlja.
Na katu se nalazi ulazni hodnik, dnevni boravak koji ima izlaz na prostranu terasu, kuhinja, blagovaona, kupaonica, dvije spavaće sobe od kojih jedna ima dodatni prostor koji se može koristiti kao garderoba.
Na podovima je laminat u sobama, a u kupaonicama, hodnicima i kuhinjama keramičke pločice. Grijanje je klasično na drva na katu kuće, a u ostatku kuće grijanje je na struju. 
Krovište je promijenjeno 2006. kada je postavljena šindra. Iste godine su promijenjene i instalacije struje i vode u prizemlji kuće. Vanjska fasada je klasična. Stolarija na kući je većim dijelom drvena, na garsonijerama je PVC.
Komunalije: struja, gradska voda, telefon i kanalizacija.
Lokacija: Donja Dubrava: Blizina svih sadržaja, vrtići, škola, trgovine, Dom zdravlja i sve potrebno za kvalitetan život.
PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19)
U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske.
Kako bismo što manje kontaminirali tuđi dom, agent će osigurati dezinfekciju ruku prije ulaska u nekretninu kao i navlake za obuću.
Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze.
Agent:Snježana ČabrajaM: 099 3601 634snjezana.cabraja@domekspert.hr Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodajenekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikomrješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnogpredugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe pravavlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susrećekada kupuje nekretninu.Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji 

TIP NEKRETNINE: Samostojeća kuća
GODINA IZGRADNJE: 1974
INFRASTRUKTURA: Gradski vodovod,Kanalizacija,Struja
DOZVOLE: građevinska, uporabna