Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
croatiapropertysales-3219
Crozilla ID:
001-803-910
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena/m2:
4.352 €
Sobe:
3
Zemljište:
482 m2
Broj kupaonica:
2

Opis nekretnine

Samostojeća kuća na izuzetoj lokaciji u 1.redu na južnoj strani otoka Čiova sa direktnim pristupom do mora i prirodno kamenite plaže koja je udaljena samo nekoliko koraka od ulaznih vrata. 
 
Ovo je jedna od rijetkih povoljnih nekretnina na prodaji u 1.redu na južnoj strani Čiova, stoga je izuzetna prilika za investiranje.
 
Kuća koja je inače izgrađena 1975.g, smještena je na zemljištu površine 482 m2. Dvorište je dovoljno prostrano za izgradnju bazena i nekoliko parking mjesta.
 
U dvorištu se još nalaze dvije otvorene prostorije koje mogu služiti kao spremište ili ih jednostavno pretvoriti u vanjske kuhinje sa kaminom.Kuća se sastoji od prizemlja i 1.kata. Obje etaže imaju odvojen ulaz, dok im je površina (prizemlje 28 m2, 1.kat 80m2 + terasa 10 m2).Ukupna netto stambena površina iznosi 108 m2.
 
Postoji mogućnost izgradnje još jedne etaže.U prizemlju se nalazi manji 1-soban apartman, dok se na 1.katu nalazi pred ulaz, 2 spreme, dnevni boravak podijeljen iz dva dijela, terasa sa pogledom na more, hodnik, 2 spavaće sobe i kuhinja iz koje se izlazi na sjevernu terasu u vrtu.
 
Potrebno joj je renoviranje, ali ima izvrstan potencijal za preuređenje u pravu vilu sa bazenom i svi ostalim sadržajima potrebnim za uživanje.
 
Vlasnik već ima postojeću građevinsku dozvolu sa projektom koja će biti uključena u cijenu. Centar mjesta gdje se nalaze svi potrebni sadržaji je udaljen 5 min. vožnje, dok je međunarodni aerodrom udaljen 20 min. vožnje.
 
Za sve dodatne informacije vam stojimo na raspolaganju.