Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
SimicDom-1942-1
Crozilla ID:
001-790-873
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Cijena:
420.000 €
Cijena/m2:
4.118 €
Stambena površina:
102 m2
Sobe:
3

Opis nekretnine

Prodaju se dva apartmana smještena u zgradi u novogradnji, u prvom redu do mora u Marini. Prvi apartman raspoloživ za prodaju ima cijenu 455.000 €, nalazi se na prvoj etaži zgrade i ima stambenu površinu od 101 m2. Sastoji se od hodnika, kuhinje, dnevnog boravka s blagovaonicom, tri spavaonice i dvije kupaonice. Apartmanu pripada i lođa površine 17 m2, prostrani dvorišni prostor od 65 m2 te parking mjesto površine 12 m2. Drugi apartman od 420.000 € nalazi se na drugoj etaži zgrade i ima stambenu površinu od 102 m2. Sastoji se od hodnika, kuhinje, dnevnog boravka s blagovaonicom, tri spavaonice, jedne kupaonice i jednog WC-a. Apartmanu pripada i terasa površine 24 m2, dvorišni prostor od 9 m2 te parking mjesto površine 12 m2.
Zgrada je upravo dovršena i predstavlja jednu zbilja luksuznu nekretninu s vanjskim video nadzorom, a svaka stambena jedinica koncipirana je kao moderni, pametni dom sa svom pripadajućom visokokvalitetnom opremom u interijeru, koja uključuje i električne rolete i podno grijanje. Zgrada je smještena u mirnom području pored mora, u blizini svih potrebnih sadržaja te je odlična za cjelogodišnji život kao i za odmor. Terase i lođe krasi prekrasan pogled na more i šarmantnu Marinu, a zahvaljujući velikim staklenim stijenkama i interijer je bogat svjetlom tijekom dana.
Standardna poslovna politika naše agencije za nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što je klijent potpisao naš standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka. 

TIP NEKRETNINE: Stan u novogradnji
DODATNE POVRŠINE: Parking
DODATNO: Blizina centra,Blizina dućana,Blizina plaže,Električne rolete,Miran predio,Podno grijanje,Pogled na more otvoren,Velika terasa,Velike staklene stijene

Dodatne informacije

Tip stana
apartman
Oprema
terasa
Novogradnja / Starogradnja
novogradnja