Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
L258
Crozilla ID:
001-777-888
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
60.000 €
Cijena/m2:
171 €

Opis nekretnine

Prodaje se odlično zemljište na izvrsnoj lokaciji na otoku Viru. Nalazi se svega 60 m od mora, a s terena se također pruža lijep pogled na more.

Susjedstvo je ugodno i mirno, a plaže prekrasne.

Zemljište je površine 350 m2. Pravokutnog oblika. Širine oko 14 m, a duljine oko 25 m. Idealno za izgradnju obiteljske vikendice.

Priključak struje se nalazi u blizini.

Lokacija nekretnine

Otok Vir jedno je od najpoznatijih turističkih središta u Hrvatskoj. Otok Vir smješten je na krajnjem sjeverozapadu Zadarske županije. Okružen je Virskim morem i Povljanskim kanalom te brojnim manjim zaljevima. S kopnom je povezan mostom.
Razvedenu obalu otoka Vira dugačku 31,43 km krase mnoge plaže, od pješčanih, šljunkovitih do kamenitih, stjenovitih, od napučenih uređenih plaža sa raznolikim sadržajima do intimnih uvalica, kao dijelom netaknute prirode. Plaže otoka Vira dijelom smještene uz borove šume s kristalno čistim morem, čine ovaj otok idealnim za obiteljski odmor.
Osim turizma u ljetnim mjesecima, Vir je zimi idealna oaza mira za obiteljski život. Ima sve potrebne sadržaje: školu, dječji vrtić, trgovine, autobusni kolodvor, restorane i kafiće.

Ostalo

https://www.emporia-nekretnine.com/property/gradevinsko-zemljiste-l258-vir/

Dodatne informacije

Dokumentacija/Dozvole
vlasnički list
EMPORIA d.o.o.