Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
057
Crozilla ID:
001-726-053
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
309.843 €
Cijena/m2:
1.327 €
Stambena površina:
Sobe:
8
Zemljište:
300 m2
Broj kupaonica:
2
Godina izgradnje:
1998

Energetski certifikat: C

Opis nekretnine

Stambeni objekt u Žaboriću, građen je poluetažno i djelomično je ukopan u padinu. Objekt se sastoji od ukopanog dijela suterena, prizemlja, polukata, prvog kata, drugog polukata i drugog kata, te dijela potkrovlja. Sa vanjske strane je dograđena pomoćna dvorišna zgrada, te dvije terase sa vanjskim stubištem. Dio prostora u objektu je uređen, a dio je uređen do razine roh-bau. Ukupna NKP objekata je 233,41 m2.
Predmetna nekretnina prodaje se slobodna od pokretnina. Objekt trenutno nije u funkciji.
Objekt je djelom nelegalan (2. polukat, potkrovlje i vanjski dio (konoba)) i u postupku je legalizacije. Energetski certifikat je C/C.
Nekretnina je smještena na dvije čestice zemljišta, te gotovo neposredno uz samu Jadransku magistralu sa pristupom na JPP, na sporednu cestu Jasenovo. Objekt je oko 200m udaljen od mora.

Ostalo

Cijena nekretnine iznosi 2.300.000,00 kn, iskazano u € kako je navedeno u oglasu prema srednjem tečaju HNB-a na dan postavljanja oglasa.

Ponuditelji su slobodni dostaviti HBOR-u svoju ponudu za kupnju/zakup nekretnine. O donesenoj odluci u pogledu prihvaćanja njihove ponude biti će obaviješteni u najkraćem mogućem vremenu.

Ponuda mora sadržavati: visinu ponuđene cijene, način, rokove i osiguranje plaćanja, podatke o ponuditelju i sl..

Prodaja se vrši prema načelu ''viđeno-kupljeno'' što isključuje naknadne prigovore kupca.

Ponuditelj čije će ponuda biti prihvaćena dužan je u roku od 15 dana od primitka obavijesti o prihvaćanju ponude sklopiti kupoprodajni ugovor s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak. Porez na promet nekretnina i troškove uknjižbe snosi kupac.

Ponuda se dostavlja poštom ili osobnom dostavom u zatvorenoj omotnici na adresu: Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Direkcija stjecanja i raspolaganja imovinom, Strossmayerov trg 9, 10000 Zagreb sa naznakom PONUDA ZA KUPNJU/ZAKUP NEKRETNINE.

HBOR ima pravo temeljem ocjene prihvatljivosti ponude (ponuđena cijena, način plaćanja, jamstvo-osiguranje plaćanja, bonitet ponuditelja) prihvatiti ili odbiti svaku ponudu.

Dodatne informacije

Oprema
balkon, terasa, podrum
Namještaj
nenamješteno
Kvaliteta opreme
jednostavno
Dokumentacija/dozvole
građevinska dozvola, vlasnički list
Garaža/parking
parkirališno mjesto
Tip kuće
samostojeća
Hrvatska banka za obnovu i razvitak - HBOR Zagreb