Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
H421
Crozilla ID:
001-723-333
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
245.000 €
Cijena/m2:
727 €
Stambena površina:
Zemljište:
629 m2
Broj kupaonica:
2
Broj spavaćih soba:
5
Ukupno katova:
2
Godina izgradnje:
1988

Opis nekretnine

Prodaje se prekrasna kuća s pogledom na more. Sastoji se od dva prostrana stana, garaže i spremišta. Iz kuće se pruža jako lijep pogled na more. Smještena je u Ražancu, oko 800 m od mora i samog centra mjesta.

Ukupna neto stambena površina kuće iznosi 337,15 m2, a izgrađena je na zemljištu površine 629 m2. U dvorištu su osigurana 4 parkirališna mjesta.

Sastoji se od tri etaže: suterena, prizemlja i visokog potkrovlja.

U suterenu je smještena garaža pogodna za parkiranje dvaju automobila i spremište. Prizemlje čine hodnik, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonica, dvije spavaće sobe i tri natkrivene terase. Potom se u visokom potkrovlju nalazi drugi stan. Njega čine kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak, hodnik, kupaonica, tri spavaće sobe i dvije natkrivene terase.

Oprema

Kuća se prodaje djelomično namještena.

Izgrađena je 1988. godine, održavana i u dobrom dijelu renovirana. Visoko potkrovlje uređeno je 2009. godine. Krov je stavljen 2015. godine. Nadalje, u prizemlju je 2019. stavljena nova PVC stolarija, obnovljena kupaonica, stavljene pločice u hodniku i nova kuhinja.

Prilazni put i okućnica su uređeni.

Gradnja je izvedena ciglom i betonskim blokom.

Prozori su svi osim jednog drvenog od PVC materijala. Podovi su obloženi parketom i pločicama. Opremljena je s 2 klima uređaja. Jedan se nalazi u dnevnom boravku prizemlja, a drugi na katu. Osim toga postoji dimnjak i postavljena je peć na drva. Vani postoji kameni gril.

Lokacija nekretnine

Ražanac je malo mjesto na južnoj strani podvelebitskog kanala koje ima sav sadržaj potreban za ugodno ljetovanje: restorani, kafići, ljekarna, pošta, ambulanta, trgovina, kamp itd. Zadar je udaljen oko 20 km, a plaža Zrće na otoku Pagu oko 50 km.

Ostalo

https://www.emporia-nekretnine.com/property/kuca-h421-razanac/

Dodatne informacije

Garaža/parking
parkirališno mjesto
Dokumentacija/dozvole
vlasnički list
Stanje nekretnine
uredno
Namještaj
polunamješteno
Gradnja
starogradnja
Oprema
okućnica/vrt, klima uređaj, kuhinja, terasa, podrum
Tip kuće
samostojeća
Izvor grijanja
struja
Kvaliteta opreme
prosječno
EMPORIA d.o.o.