Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
No-068
Crozilla ID:
001-714-740
Vrsta oglasa:
Skladišta / Proizvodnja
Cijena:
357.532 €
Cijena/m2:
99 €
Površina:
3624 m2
Ukupno katova:
1
Godina izgradnje:
2005

Opis nekretnine

Farma tovnih goveda u Berku, Tompojevci (Vukovarsko-Srijemska županija)poluotvorenog tipa sagrađeno 2005. godine, te adaptirano i dograđeno u periodu od 2008.-2010. godine. Predmetni objekt nalazi se na zemljištu površine 29.321 m2. Nekretnina je u funkciji i trenutno se nalazi u zakupu. Za objekt nije izrađen energetski certifikat jer se radi o objektu poluotvorenog karaktera - Farma.
Prodajna cijena nekretnine iznosi 2.654.000,00 kn iskazano u € kako je navedeno u oglasu prema srednjem tečaju HNB-a na dan postavljanja oglasa.

Ostalo

Ponuditelji su slobodni dostaviti HBOR-u svoju ponudu za kupnju/zakup nekretnine. O donesenoj odluci u pogledu prihvaćanja njihove ponude biti će obaviješteni u najkraćem mogućem vremenu.

Ponuda mora sadržavati: visinu ponuđene cijene, način, rokove i osiguranje plaćanja, podatke o ponuditelju i sl..

Prodaja se vrši prema načelu ''viđeno-kupljeno'' što isključuje naknadne prigovore kupca.

Ponuditelj čije će ponuda biti prihvaćena dužan je u roku od 15 dana od primitka obavijesti o prihvaćanju ponude sklopiti kupoprodajni ugovor s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak. Porez na promet nekretnina i troškove uknjižbe snosi kupac.

Ponuda se dostavlja poštom ili osobnom dostavom u zatvorenoj omotnici na adresu: Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Direkcija stjecanja i raspolaganja imovinom, Strossmayerov trg 9, 10000 Zagreb sa naznakom PONUDA ZA KUPNJU/ZAKUP NEKRETNINE.

HBOR ima pravo temeljem ocjene prihvatljivosti ponude (ponuđena cijena, način plaćanja, jamstvo-osiguranje plaćanja, bonitet ponuditelja) prihvatiti ili odbiti svaku ponudu.

Dodatne informacije

Vrsta objekta
hala, industrijska dvorana, skladišni prostor, ostalo
Stanje nekretnine
uredno
Oprema
rampa, parking, garaža
Kvaliteta opreme
prosječno
Hrvatska banka za obnovu i razvitak - HBOR Zagreb