Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
SOLTA 177
Crozilla ID:
001-706-880
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
200 m2
Zemljište:
1000 m2
Broj kupaonica:
5
Broj spavaćih soba:
4
Godina izgradnje:
2019

Opis nekretnine

LOKACIJA

Vila se prostire na zemljištu veličine 1000 metara kvadratnih. Zemljište je udaljeno svega 2 km od mora. Polazeći sa zemljišta, najbliže mjesto je Stomorska - jedno od najstarijih na otoku Šolti. Otok Šolta spada u srednjodalmatinski arhipelag, a udaljen je samo 9 nautičkih milja od grada Splita (glavnog grada Splitsko-dalmatinske županije). Otok je veoma pristupačan. Dnevno možete birati između 6 trajektnih linija i 1 katamaran (koji polaze iz splitske luke).

Također, ceste na otoku su dobro održavane (glavna cesta je državna cesta D410). Velika prednost ove nekretnine je što s obzirom na njezin položaj možete imati potpunu privatnost u zadivljujućem krajoliku, ali također ne morate ići daleko ako odlučite posjetiti plažu ili otići u obližnji restoran.

VANJSKI DIZAJN

Ideja pri kreiranju eksterijera bila je obuhvatiti autentični spoj modernog dizajna i mediteranskog stila. Koncept se temeljio na ideji širenja osjećaja bezvremenske prirodne ljepote i profinjenosti naglašavajući tradicionalni kamen i staklo. Spoj modernog i mediteranskog prisutan je čak i na prostranoj terasi s bazenom dugim 14 metara, okruženoj zelenim površinama. Terasa je izvrsno mjesto za mnoge aktivnosti budući da je opremljena roštiljem, stolom za biljar, te spravama za vježbanje.

INTERIJER

Kapacitet vile je 200 metra kvadratnih. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak s kaminom, moderna kuhinja, blagovaonica, toalet, praonica i sauna. Na gornjem katu su četiri spavaće sobe s odvojenim kupaonicama i izlazom na zajednički balkon.

INVESTICIJSKE MOGUĆNOSTI

Turizam je sigurno najvažnija grana gospodarstva na otoku Šolti, a više je usmjeren na posjetitelje koji žele izbjeći veća odmarališta u obalnim gradovima. Čak je i Business Insider prepoznao tu prednost jer je Šoltu uvrstio na listu 100 neotkrivenih otoka koje bi ljudi trebali posjetiti barem jednom tijekom života.

Šolta privlači puno nautičkih turista. Ima dvije moderne marine s novom infrastrukturom. Osim turizma, Šolta nudi širok spektar mogućnosti za investitore koji traže priliku u području poljoprivrede. Jedan od zaštitnih znakova otoka zasigurno je jedno od najkvalitetnijih maslinovih ulja na svijetu. Tajna kvalitete leži u plodovima maslina koji rastu na stablima starim više od 1000 godina. Drugi najvažniji proizvod je med od divljeg ružmarina. Naravno, postoji i snažna tradicija proizvodnje vina, koja je jedna od najstarijih u Hrvatskoj.

Dodatne informacije

Tip kuće
villa
Oprema
okućnica/vrt, klima uređaj, bazen, balkon, terasa
Kvaliteta opreme
luksuzno