Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Duoscroatia-iro-224
Crozilla ID:
001-690-944
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
880.000 €
Cijena/m2:
4.400 €
Sobe:
5
Zemljište:
1290 m2
Broj kupaonica:
5
Broj spavaćih soba:
5

Opis nekretnine

Prodaje se luksuzna vila sa beznom i velikom okućnicom u Murteru blizu plaže Luke od koje je udaljena samo 200njak metara.
Okućnica je površine 1267 m2. U prednjem dijelu dvorišta nalazi se veliki bazen – 95,72 m2, prostor za ležaljke i sunčanje, roštilj, ljetna kuhinja te natkriveni prostor namijenjen druženju za velikim stolom. Preostali dio vrta zasađen je mediteranskim biljem te palmama i travnjakom.
Stambeni dio se sastoji od podruma, prizemlja i potkrovlja. Podrumske prostorije se sastoje od kotlovnice, podrumske prostorije, konobe te studio apartmana veličine 32,45 m2. Također u drugom dijelu pored podruma nalazi se natkriveni parking box veličine 50 m2 dovoljno velik za parkiranje automobila ili broda.
U prizemlju kuće se nalazi moderni potpuno opremljeni stan veličine 135,11 m2 koji se sastoji od kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, kupaonice te Wc i i dvije spavaće sobe. Dnevni boravak i blagovaonica imaju izlaz na vanjsku natkrivenu terasu s koje se pruža prekrasan pogled na more tj. Murtersku uvalu. Sa terase stepeništem se dolazi do vanjskog prostora opremljenog grilom te vanjskom ljetnom kuhinjom i stolom za blagovanje. U nastavku istog prostire se veliko sunčalite te bazen i kućica za odmor. U kućici za odmor se nalazi stol za biljar te mini bar sa vanjskom natkrivenom terasom i prostorom za druženje.
Okoliš vile je dijelom popločan, a dijelom pokriven zelenom travnatom površinom uz pripadajuću rasvjetu.
U potkrovlju se nalazi namješten dvosobni stan veličine 65,35 m2 a sastoji se od dvije spavaće sobe, kuhinje i dnevnog boravka te terase površine 22,60 m2 s koje se pruža prekrasan pogled na more.
Nekretnina je idealna za luksuzni odmor, ali i za turističke poslove.
Vlasništvo je uredno, a nekretnina se uz prethodni dogovor može pogledati svakim danom.
Ukupna bruto korisna površina vile iznosi 365 m2, a zemljište je površine 1227 m2.
Za više informacija molimo kontaktirajte agenciju.

Šifra objekta: iro-224

Energetska klasa: pending

Kontakt: Paulo Bašić, paulo.basic@outlook.com, +385 98 936 8566

Dodatne informacije

Tip kuće
villa
Oprema
bazen