Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
opereta-k8010
Crozilla ID:
001-689-518
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
372 m2
Zemljište:
312 m2
Broj kupaonica:
6
Godina izgradnje:
1967

Opis nekretnine

Samostojeći objekt s 5 apartmana u centru Novalje, 1 min od mora, 372 m2 bruto
Kompletno namješten i svježe preuređen apartmanski objekt s bazenom smješten je u samom centru Novalje s već dobro uhodanim komercijalnom poslom. Objekt je napravljen u 3 etaže i sastoji se od 5 apartmana 31 – 92 m2, sa sveukupno 28 ležaja. Ove godine se preuredio i renovirao te su stavljenu nove instalacije, prozori, unutrašnje obloge, kupaonice, klime i ugrađen je bazen.
Smjestio se u Ulici Murvica, na 5 min pješke od svega što bi gostu zatrebalo, a na minutu od mora. Objekt je dobio odličnu ponudu od agencije za iznajmljivanje po ljeti, gdje se uz dodatne preinake može očekivati kvalitetan povrati investicije. Uz navedeno, objekt ima ponudu za iznajmljivanje i u zimskom periodu. Potencijalni povrat između 8-10%.
Upravo zbog lokacije objekta i parkirališta, ova nekretnina je idealna za turistički najam i prilika za dobro ulaganje s kvalitetnim postotkom povrata.

Razgledajte virtualno nekretninu preko sljedećeg linka: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBbdXVoA0/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true

Opereta d.o.o.