Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1482-1
Crozilla ID:
001-689-479
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
140.000 €
Cijena/m2:
609 €
Sobe:
5
Zemljište:
234 m2
Broj kupaonica:
2

Opis nekretnine

Prodaje se obiteljska kuća sa dva stana u Gornjoj Dubravi, na odličnoj lokaciji.
Kuća je građena 80-ih godina, a 2008. godine je dijelom adaptirana, kompletan prizemni stan je uređen, stavljena je dijelom termo fasada 5 cm, i promijenjeno je krovište.
Kuća se sastoji od prizemlja, kata i visokog potkrovlja.
Prizemlje se sastoji od ulaza, kuhinje sa blagovaonicom, prostranog dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice, ostave te podruma.
Kat se sastoji od velike prostrane terase sa koje je ulaz u stan,  ulaza, kuhinje sa blagovaonom, dvije spavaće sobe, kupaonice, WC-a, spremišta, i izlaza na balkon s kojeg vode stepenice u potkrovlje.
U potkrovlju se nalazi velika prostrana terasa sa koje se vidi bolnica Dubrava i osnovna škola, te neuređeni potkrovni prostor.
U prizemlju je vanjska stolarija PVC, a na katu i potkrovlju drvena stolarija. 
Na podovima su laminati, parketi i keramičke pločice. 
Kuća ima priključak struje,vode, plina, i kanalizacije.
Grijanje je centralno plinsko.
Lokacija: Gornja Dubrava: Blizina svih sadržaja, vrtići, škola, trgovine, Dom zdravlja, bolnica Dubrava i sve potrebno za kvalitetan život.
MOGUĆA JE ZAMJENA ZA MANJI STAN U ZAGREBU UZ NADOPLATU!
Vlasnički list je uredan i moguća je kupovina kreditom banke.
 
PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19)
U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske.
Kako bismo što manje kontaminirali tuđi dom, agent će osigurati dezinfekciju ruku prije ulaska u nekretninu kao i navlake za obuću.
Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze.
 
Agent: Marina Blažetić
Telefon: 095/ 5782 940
Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodajenekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikomrješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnogpredugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe pravavlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susrećekada kupuje nekretninu. Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji 

TIP NEKRETNINE: Obiteljska kuća
DODATNE POVRŠINE: Parking,Terasa
INFRASTRUKTURA: Kanalizacija,Plin,Struja
DODATNO: Asfaltirani prilaz,Blizina škole
DOZVOLE: građevinska, uporabna

Dodatne informacije

Oprema
balkon, terasa
DOM EKSPERT d.o.o.