Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dux-XML-4108-141768
Crozilla ID:
001-689-292
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
Cijena/m2:
52 €

Opis nekretnine

Prodaje se atraktivno zemljište turističke namjene (zona T2), ukupne površine 29.896 m2.
Zemljište je smješteno u blizini gradića Bale, uz prometnicu koja povezuje Bale s Vodnjanom.
Na zemljištu je moguće sagraditi turističko naselje ukupnog smještajnog kapaciteta 120 ležajeva.
Idejni projekt možete pogledati na slikama.

Idejnim projektom, kojim je prikazana jedna od mogućih varijanti gradnje, predviđeno je turističko naselje sa 25 smještajnih objekata koji posjeduju još i restoran, bazen, teniske terene, dječje igralište i parking prostor.

Turističko naselje Panorama Briuni predstavlja jedinstvenu cjelinu koja je pozicionirana u blizini grada Bale, a pripada općini Vodnjan, uz prometnicu koja
povezuje grad Vodnjan sa gradićem Bale. Značaj ovoj lokaciji daje mir i intima, što proizlazi iz samog prirodnog okruženja, što je karakteristično za ovaj vid turizma.
Naselje nudi tri tipa kuća— smještajnih jedinica, kao i brojne druge sadržaje:

- Tip 1 koji je uglavnom rađen kao niz od dvije, odnosno tri iste kuće, koje se naslanjaju preko jednog pročelja. Kompleks nudi 15 ovakvih smještajnih jedinica,
svaka smještajne jedinica nudi 4 kreveta, sve zajedno nude 60 kreveta.
Ovi objektise nalaze u unutrašnjosti naselja, orijentirane prema centralnom dijelu naselja.

- Tip 2 je samostalni objekat, nešto većih dimenzija od Tipa 1, a samim time nudi i više sadržaja, ali i više kreveta. Na kompleksu se nalazi 4 objekta ovog tipa i svaki
od njih nudi 6 kreveta. Svi objekti ovog tipa zajedno nude 24 kreveta.
Ovi objekti se nalaze po obodu naselja, kao i tip 1, orijentirani su prema unutrašnjosti naseljar

— Tip 3 je dosta sličan tipu 2. Ovaj tip za razliku od tipa 2 posjeduje terasu na prvom katu. Objekti ovog tipa, kao i tip 2, nude 6 kreveta. Naselje ima 6 objekata ovog tipa. Svi objekti tipa 3 zajedno nude 36 kreveta.

— Naselje, osim smještajnih jedinica, posjeduje i restoran, bazen, zatim teniske terene, dječje igralište kao i parking prostor. Svi ovi sadržaji su savršeno
interpolirani u okolinu i svi savršeno komuniciraju.

Cilj ovog turističkog naselja je da se stvori maksimalni ugođaj za goste, kroz različite sadržaje koje naselje nudi.

Teren se nalazi inače blizu Vodnjana, gradića na jugozapadu Istre, od Pule udaljen 11,7 km, na 135 metara nadmorske visine, područje je starih tradicija nastalo na tragovima prethistorijskih gradina u obliku koncentričnih krugova ili eliptičkih oblika u tehnici suhozida koje su na širokom području postojale od najdavnijih vremena.
Vodnjan je nastao i dugo opstao sa svojim osobitim karakteristikama srednjovjekovnog urbano—ruralnog mjesta, da bi u naše vrijeme postao poput čovjeka
s bogatom prošlošću. Njegovo široko područje s bezbrojnim karakterističnim kažunima, izgrađenim u tehnici suhozidina, koji su označavali vlasništvo, svjedok je
milenija u kojem su se stanovnici bavili poljoprivredom, posebice maslinarstvom i vinogradarstvom kao osnovom vlastitog materijalnog blagostanja.
Stari Rimljani, nakon što su porazili Histre, starosjedioce ovog područja. (II. st. prije Krista) stalno su se naselili u ovim krajevima, prepuštajući se turizmu.
Prednosti ovog područja su znali kako iskoristiti. Povoljnu klimu i tlo su koristili za uzgoj različitih kultura.
Gradu Vodnjanu pripada 4 naselja, to su: Gajana, Galižana, Peroj, Barbariga te okolna sela kao što su Brščići, juršići, Majmajol itd.

NEKRETNINA NA ODLIČNOJ JEDINSTVENOJ LOKACIJI S VELIKIM POTENCIJALOM!!!

Cijenjeni klijenti, razgledavanje nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.

Agencija DUX NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:
- i to od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE

ID KOD AGENCIJE: 2557

DUX Rijeka
Mob: 091 270 397

Dodatne informacije

Dokumentacija/Dozvole
vlasnički list
Infrastruktura
struja, voda