Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Century21-105119-86
Crozilla ID:
001-683-003
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
112 m2
Sobe:
7
Zemljište:
582 m2
Broj kupaonica:
1
Broj spavaćih soba:
4

Opis nekretnine

Prodaje se kuća višekatnica, za adaptaciju, od 112m2 s popratnim objektom i većom garažom na parceli veličine 722m2 s prostranom okućnicom u naselju Pleso, u Velikoj Gorici.


 


Kuća se sastoji od prizemlja, međukata, prvog kata, većeg podruma, popratnog objekta od dvije prostorije (ostava), veće garaže s jamom (vrlo pogodno za djelatnosti vezane za popravke motornih vozila) te prostrane okućnice. Kuća ima odlično prirodno osvijetljenje te je pogodna za ljubitelje istog.


Podrum je dobro osvjetljen prirodnim svjetlom te se sastoji od dvije veće prostorije koje je moguće prenamijeniti u prostor za hobi, ured, spavaće sobe i sl. Također, u podrumu se nalazi hidrofor koji omogućuje pitku vodu, van sustava javnog vodovoda koji se naplaćuje.


Prizemlje se sastoji od ulaznog hodnika na kraju kojeg se nalazi manja soba te se iz istog ulazi u prostor predvorja (stubište). Ulaskom u predvorje, gledano ravno, nalazi se velika dnevna soba u kojoj se nalazi antikni kamin te stubište koje vodi na međukat. S lijeve strane nalazi se manja kuhinja, a s desne veća kuponica te stubište koje vodi prema podrumu.  


Dolaskom na međukat, ravno ispred nalaze se vrata koja vode na veliku terasu, a s desne strane se nalazi veća soba. Ukoliko sa stubišta krenemo na lijevu stranu, naići ćemo na stubište koje vodi na drugu etažu (po visini 1.kat) te ljestve koje vode na tavan.


Na drugoj etaži nalaze se dvije veće sobe od kojih je jedna prolazna, odnosno, kroz nju se mora proći kako bi ušli u drugu sobu.


Također, na dvorištu se još nalazi i funkcionalna starinska pupma za vodu.


Orijentacija kuće je istok-zapad, provedene su instalacije za struju i vodu te je ispred parcele napravljena priprema za plinske instalacije. Također, od strane HT-a je napravljena parica za telefon i internet.


Autobus, škola, vrtić su na udaljenosti od 20-30min hoda, a u neposrednoj blizini se nalazi trgovina i nekoliko ugostiteljskih objekata.


Kuću je potrebno adaptirati, međutim, u pitanju je vrlo dobra prilika za investiciju, na trenutno vrlo atraktivnoj lokaciji.


Kupac plaća posredničku naknadu u iznosu od 2% PDV od dogovorene kupoprodajne cijene.


Za više informacija možete se obratiti na broj mobitela: 098/632-976


Antonio Šiprak – Century 21® Savora

Dodatne informacije

Garaža/parking
garaža