Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Century21-105119-92
Crozilla ID:
001-683-001
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
120.000 €
Cijena/m2:
670 €
Sobe:
4
Zemljište:
20 m2
Broj kupaonica:
2
Godina izgradnje:
1968

Opis nekretnine

Prodaje se dvoetažna kuća od 179m2 u Vukomercu, u neposrednoj blizini City centra One – East, koja je etažirana, odnosno, vodi se kao dva zasebna dvosobna stana. Donja etaža se vodi s okućnicom te čini ukupnu površinu od 82 m2, dok se gornja etaža vodi s velikom terasom i garažom te čini ukupnu površinu od 97m2.


Donja etaža je za djelomičnu ili potpunu adaptaciju (ovisno o željenom izgledu prostora), a sastoji se od predsoblja u kojem vrata u ravnini s ulaznim vode u veći podrum, dok kroz vrata s desne strane ulazimo u veći hodnik. Na samom kraju hodnika nalazi se prostorija namjenjena za kuhinju s vrlo dobrim prirodnim osvjetljenjem. S desne strane hodnika, gledano s ulaza, nalaze se dvije spavaće sobe jednake veličine, a s lijeve strane na samom ulazu je ostava te u nastavku kupaonica u relativno dobrom stanju.


Ukoliko ispred ulaza u donju etažu pogledamo lijevo, ugledat ćemo stepenice koje vode na veliku terasu druge etaže te veću garažu od cca. 26 m2. Terasa je ukupne površine cca. 50 m2 te je trenutno pola terase natkriveno, dok je iznad druge, nenatkrivene polovice napravljena priprema za natkrivanje. Uputimo li se sa stepenica na desno, nalazimo se na natkrivenom dijelu terase unutar kojeg je i ulaz u stambeni prostor druge etaže. Druga etaža je u relativno dobrom stanju te ukoliko nema posebnih želja, nije potrebna velika ili zahtjevna adaptacija. Ulaskom u drugu etažu nailazimo na hodnik dimenzijama i izgledom sličan onome na donjoj etaži. Na drugoj, gornjoj etaži se također na desnoj strani hodnika nalaze dvije spavaće sobe, međutim, na kraju hodnika se nalazi velika kupaonica. S lijeve strane hodnika, kraj samog ulaza, nalazi se manja kuhinja s blagavaonicom, a između kuhinje i kupaonice nalazi se ostava.


Kuća ima proveden gradski vodovod, kanalizaciju, struju, telefon, internet, satelitsku TV, međutim, nije spojen gradski plinovod iako je priključak u pripremi te se nalazi uz samu ogradu dvorišta što olakšava samo spajanje plinskih instalacija na parcelu. Prostor se trenutno grije putem peći na drva, a topla voda se dobiva putem strujnog bojlera.


Na blizini od cca. 10 min normalnog hoda nalaze se škola i vrtić te ambulanta. Najbliža autobusna stanica nalazi se na kraju ulice, a stanica za vlak na 15min hoda. Vrlo blizu nalazi se i shopping centar City centar One – East u kojem se nalaze razne mogućnosti razonode te korisne trgovine.


Kuća ima vrlo dobro prirodno osvijetljenje te je odličan izbor za ljubitelje istog.


NAPOMENA: Kuća se prodaje isključivo kao cijelovita nekretnina na kat s garažom i okućnicom.


Kupac plaća posredničku naknadu u iznosu od 2% PDV od dogovorene kupoprodajne cijene.


 

Dodatne informacije

Oprema
terasa