Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
millennium-29469
Crozilla ID:
001-677-487
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Stambena površina:
98 m2
Sobe:
3
Broj spavaćih soba:
2

Opis nekretnine

Nedaleko od grada Rijeke u mjestu Kastav novo izgrađena urbana vila u jednom od najljepših predjela toga kraja. Kastav je iz godine u godinu sve atraktivnija turistička, kulturna pa tako i za život sve poželjnija destinacija.
Ovaj stan veličine je od 90m2, rasporedom 2-sobni s db. Ima pripadajuće dvije terase s otvorenim pogledom na more, vlastito spremište i 2 parkirna mjesta.
Vrhunski materijali i oprema: inox ograda na balkonima, prozori i vrata višekomorna PVC stolarija od Modern Line s elektro podizačima roleta te s unutarnje strane bojom drva i zaštitom od komaraca. Staklena stijena biti će na daljinski, a prozori od kuhinje na elektro motor s prekidačem. Predviđeno je podno grijanje te klimatizacijsko hlađenje.
Mnoštvo kvalitetnih ugostiteljskih, hotelskih, kulturnih sadržaja kao i blizina starog grada, vrtića, osnovne škole, moderne gradske dvorane (unutar 500m), te odlična prometna povezanost sa gradom Rijekom i Opatijom (unutar 10 minuta vožnje automobilom), uz izuzetnu arhitekturu same urbane vile po svim europskim standardima, dat će Vam mogućnost da kvalitetu Vašeg života podignite na najveću moguću razinu.ID KOD AGENCIJE: 29469

Lorena Franolić
Agent s licencom
Mob: +385923333459
Tel: 051 322 376
Fax: 051 311 059
E-mail: lorena@millennium-nekretnine.hr
www.millennium-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Oprema
podno grijanje, terasa
Izvor grijanja
struja
Novogradnja / Starogradnja
novogradnja