Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
EliteNekretnine-24323-1
Crozilla ID:
001-672-800
Vrsta oglasa:
Hoteli
Cijena:
1.330.000 €
Cijena/m2:
1.108 €
Površina:
1200 m2
Sobe:
40

Opis nekretnine

Prodaje se samostojeća poslovna građevina jednostavnog tlocrtnog, pravokutnog oblika, ukupne stambene površine 1.200 m2!
Sastoji se od prizemlja i 3 kata. 
Posjeduje građevinsku dozvolu za turistički objekt - hotel - sa 22 smještajne jedinice, odnosno 40 spavaćih soba, restoranom, krovnim bazenom, te u samoj konačnici, sa krovom, iznosi 1.500 m2. 
Sa istočne strane objekta izveden je manji aneks za smještaj toplinske stanice. Sa zapadne strane objekta uz lođu u prizemlju, izvedena je nadstrešnica za vanjsku terasu.Kupnjom ove jedinstvene nekretnine u Rijeci i realizacijom postojećeg projekta, postaje se vlasnikom odlične nekretnine, na prekrasnoj lokaciji, idealnog za bavljenje turizmom, kako u ljetno tako i u zimsko vrijeme, što bi svom vlasniku omogućilo brz povrat uloženih sredstava.
 
 
 
 
 
 
 
 
Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencija "Elite nekretnine" kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:
- o kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE
- o najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.


 

TIP NEKRETNINE: Hotel