Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
B128
Crozilla ID:
001-655-052
Vrsta oglasa:
Hoteli
Cijena:
1.700.000 €
Cijena/m2:
1.856 €
Površina:
916 m2
Sobe:
23
Ukupno katova:
2
Broj parkirnih mjesta:
17
Godina izgradnje:
2018

Opis nekretnine

Prodaje se hotel kojeg čine dva objekta s ukupno 23 spavaće sobe i 19 kupaonica. Nalazi se na Plovaniji u Zadru. S obzirom da se radi o novogradnjama sa stilski uređenim sobama ova nekretnina postiže izvrsne rezultate najma i popunjenosti.

Hotel raspolaže u dva objekta s ukupno ca. 916 m2, a izgrađeni su na zemljištu površine 1217 m2.

Oba objekta su kategorizirana s 4 zvjezdice, s tim da crno-bijela zgrada ima čak sve preudvjete za dobiti 5 zvjezdica.

Osigurano je 17 parkirališnih mjesta.

Dvorište krasi i luksuzu ove nekretnine pridonosi bazen površine 65 m2 s grijanjem.

Objekt sa žutom fasadom – vidi galeriju – raspolaže s ca. 480 m2, 12 spavaćih soba s kupaonicom, trosobnim stanom, kotlovnicom i dodatnim jednosobnim stanom kojeg je potrebno dovršiti i opremiti.

Objekt s crno-bijelom fasadom – vidi galeriju – raspolaže s ca. 436 m2, 6 spavaćih soba s kupaonicom, dodatnim stanom (nije namješten) i skladištem u podrumu zgrade. Posebnostovog objekta je prostrana zatvorena i ostakljena terasa na zadnjem katu koja se koristi za posluživanje hrane i pića gostima hotela.

Sa zadnjih katova se pruža divan pogled sve do mora!

Oprema

Kvalitetna gradnja je ovim nekretninama osigurala energetski certifikat A. Gradnja je izvedena ciglenim termo blokom i betonskim zidom. Podovi su obloženi pločicama, a stubište kamenom. Svaka spavaća soba je opremljena klima uređajem, a u hotelu ih je ukupno čak 30.

Objekt sa žutom fasadom izgrađen 2013. godine ima prozore od PVC materijala s roletama. Postavljena je termoizolacija na fasadu debljine 5 cm. U ovom objektu postoji podno grijanje na pelete i na dizalicu topline. Ispred ovog objekta postavljen je zidani roštilj.

Objekt s crno-bijelom fasadom izgrađen 2018. godine ima aluminijsku stolariju. Postavljena je termoizolacija na fasadu debljine 10 cm. Nadalje treba istaknuti da ova zgrada ima i lift.

Lokacija nekretnine

Plovanija je zadarska gradska četvrt koja je za stanovanje sve traženija, a posebno među mladim obiteljima. Odlična prometna povezanost i blizina svakodnevno potrebnih sadržaja, a ipak mirno i ugodno susjedstvo njegova su prednost.

Ostalo

91https://www.emporia-nekretnine.com/property/hotel-b128-zadar-plovanija/

Dodatne informacije

Oprema po sobama
balkon/terasa, klima uređaj
Lokacija
samostojeći objekt
Kvaliteta opreme
luksuzno
Stanje nekretnine
uredno
Namještaj
namješteno
Oprema
bazen, vrt, terasa, lift, parkirna mjesta
EMPORIA d.o.o.