Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Angelus-2340-1
Crozilla ID:
001-644-199
Vrsta oglasa:
Uredi/Ordinacije
Cijena:
170.000 €
Cijena/m2:
1.339 €
Površina:
127 m2
Sobe:
9
Godina izgradnje:
1989
Provizija:
2% + PDV

Opis nekretnine

LOKACIJA
Poslovni prostor nalazi se u prizemlju stambeno poslovnog nebodera u Maksimiru, preko puta Zološkog vrta i Maksimirske šume, sa istočne strane Maksimirskog stadiona. U neposrednoj blizini nalazi se tvornica Kraš, sportski centar Ravnice s tenis terenima i bazenom, Agronomski fakultet, osnovna škola, vrtić itd.
Najbliža tramvajska stanica prve zone javnog gradskog prijevoza nalazi se na Maksimirskoj cesti, niti 5 min hoda od objekta, a najbliža autobusna stanica nalazi se na Sveticama na 8 min hoda od objekta. Odlično je prometno povezano i lako je dostupna ova lokacija.
 
OPIS
Poslovni prostor površine 127m2 sastoji se od ulaznog hodinika tj. predprostora, prijemnog djela gdje se nalazi recepcija, 9 prostorija različitih površina, dva sanitarna čvora, čajne kuhinje i prostorije koja je služila za arhivu.
Poslovni prostor s obzirom da je u prizemlju idealan je za ordinacije, javnobilježnički ured, trgovinu ili sl, a otvaranjem otvora moze se napraviti i ulični lokal s velikim staklenim izlozima.
Odlična lokacija, veliki potencijal - preporuka agencije.
Za više informacija kontaktirajte agenta.
Agencijska provizija naplaćije se u iznosu od 2% + PDV-e.

TIP NEKRETNINE: Ured
DODATNE POVRŠINE: Hodnik,Kuhinja,Toalet
GODINA IZGRADNJE: 1989
INFRASTRUKTURA: Gradski vodovod,Struja,Telefonska instalacija
DODATNO: Asfaltirani prilaz,Blizina centra,Miran predio,Nenamješteno,Pogled otvoreni,Pristup invalidima,Zasebni ulaz u objekt
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 2% + PDV