Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
KORCULA172
Crozilla ID:
001-635-962
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Površina:
980 m2

Opis nekretnine

Zemljište obuhvaća prostor od 980 metara kvadratnih i ima malu padinu s koje se pruža prekrasan pogled na more i obližnje otoke. Iznad parcele postoji mala cesta koja nije toliko prometna. Vrijedi napomenuti da parcela ima i direktan pristup moru s jedne strane.

Lokacija nekretnine

Građevinsko zemljište nalazi se u vrlo privatnom i mirnom području na južnoj strani otoka Korčule (mjesto Karbuni).
Izvrsna pozicija uz more te pristupačnost, čine ovo zemljište idealnim za izgradnju objekata stambene ili turističke namjene.

Ostalo

Zemljište nudi brojne mogućnosti zahvaljujući prirodnim prednostima koje ima. Okruženo je stablima maslina, borovima, a do mora postoji i mali, izravni put koji može biti koristan ako u budućnosti planirate imati i posebno mjesto za vezanje broda.

Sam otok Korčula jedno je od najpopularnijih svjetskih turističkih odredišta a ima snažan potencijal da postane otok fokusiran na luksuzni turistički sektor.

Ako želite izgraditi nekretninu po vlastitom dizajnu, kontaktirajte nas u Move Croatia. Radimo s nagrađivanim dizajnerima i voditeljima projekata koji će moći dizajnirati i izgraditi nekretninu prema vlastitim jedinstvenim zahtjevima i unutar određenog proračuna. Naš razvojni partner ima dugogodišnje iskustvo u izgradnji luksuznih kuća i može vas voditi kroz postupak
dozvole i gradnja.

Za dodatna pitanja slobodno nam se obratite i rado ćemo vam pomoći.