Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Angelus-2321-1
Crozilla ID:
001-628-898
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena/m2:
2.989 €
Sobe:
1
Broj kupaonica:
1
Provizija:
2% + PDV

Opis nekretnine

LOAKCIJA:
Ova jedinstvena nekretnina se nalazi u samom centru Kaštel Starog, 150 m udaljena od uređene plaže, samog centra, ribarnice, mesnice, tržnice,..
Kaštela su jedan od najbolje prometno povezanih gradova u Dalmaciji. Kaštel Stari je od međunarodne zračne luke Split-Kaštela udaljen 4 km. Osim zračne luke u Kaštel Starom postoji i željeznička stanica, dok je s autocestom Split-Zagreb povezan izlazno-ulaznim odvojcima od kojih je najbliži onaj u Prgometu (18 km) i Vučevici (25 km). Kaštel Stari je od Splita udaljen 15 km brzom cestom, a od Trogira 10 km.
OPIS:
Ova kamena kuća je ukupne stambene površine 90 m2 te joj pripada i dvor cca 20 m2 ispred kuće. Cijela kuća je open space, ali pruža prvatnost i intimu. Koncipirana je na način da se u prizemlju nalazi kuhinja, blagovaona i dnevni boravak sa izlaskom na dvor. Prekrasnim drvenim stepenicama se penje na galeriju gdje se nalazi spavaća soba i kupaonica. Cijela kuća je stilski uređena do posljednjeg detalja.
Kuća je kompletno, iz temelja renovirana uz poštivanje svih konzervatorskih zahtjeva. Luksuzno je uređena, namještena i opremljena, klimatizirana i postavljeno je podno grijanje.
Agencijska provizija z akupca iznosi 2% + PDV.
 

TIP NEKRETNINE: Kamena kuća
DODATNE POVRŠINE: Dnevni boravak,Kuhinja,Kupaona,Spavaćih soba
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 2% + PDV