Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Diamond-XML-4074-132837
Crozilla ID:
001-622-924
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
216 m2
Sobe:
6
Zemljište:
542 m2
Broj kupaonica:
1
Broj spavaćih soba:
5
Godina izgradnje:
1900

Energetski certifikat: C

Opis nekretnine

Istra, Novigrad
Nedaleko od mirnog turističkog i ribarskog mjesta Novigrada prodaje se ova kuća sagrađena u atohtonom istarskom stiluokružena zelenilom te pogledom na more. Sagrađena je od širokih kamenih zidova, vanjska fasada je obnovljena sa kamenom.

Prostire se na 3 etaže. U prizemlje se ulazi u široki hodnik a niz njega u dnevni boravak sa kuhinjom. Na donjem dijelu se nalazi i ostava, kupatilo te stepenice za gornje etaže. Ispred je prekrasna terasa u hladovini od kiwija. Na pravom katu su tri uistinu prostrane spavaće sobe, a na zadnjoj etaži dvije renovirane sobe plus treća soba koju treba renovirati i urediti. Na prilazu kući mogu se parkirati dva auta. Iza kuće se nalazi dodatno dvorište sa prostranom okućnicom, a ukupna površina zemljišta iznosi 542m2.

Sa gornjih etaža se pruža prekrasan široki pogleda na more i vinograde uz obalu.
Kuća posjeduje jako puno potencijala zbog svoje prostranosti, broja spavaćih soba, pogleda i veličine okućnice. Kuća posjeduje pravi istarski štih i unutar nje se osjeća prava tipična atmosfera za tradiciju grada Novigrada.
Plaža se na 800 m od kuće. Uređene biciklističke staze su odmah uz kuću. U blizini je poznati kamp sa raznovrsnim turističkim sadržajima. Restorani i agroturizmi se nalaze u blizini kao i stari grad Novigrad. Izlaz na autocestu ipsilon je na par km od kuće.

ID KOD AGENCIJE: 1003-58

DIAMOND REAL ESTATE D.O.O.
Mob: +38552210824
Tel: +38552210824
E-mail: office@diamond-realestate.hr
www.diamond-realestate.hr
ENERGETSKI RAZRED: C

Dodatne informacije

Dokumentacija/dozvole
građevinska dozvola, uporabna dozvola
Oprema
klima uređaj, kuhinja, terasa
Izvor grijanja
struja