Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
opereta-k7838
Crozilla ID:
001-618-929
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
393 m2
Zemljište:
1800 m2
Broj kupaonica:
5
Godina izgradnje:
2017

Opis nekretnine

Vrhunsko imanje iznad Opatije, Veprinac, Bruto 393 m2, Neto 304 m2, parcela 1.800 m2.
Ova kvalitetno izgrađena vila spremana je za vaše završne radove. Nalazi se na mirnoj lokaciji iznad Opatije i Ičića u mjestu Veprinac. Smještena je na velikoj parceli od preko 1.900 m2 što s tri strane pruža gotovo potpunu privatnost. Proteže se na tri etaže, gdje je suteren velika garaža za 2 automobila s velikim spremištem, kupaonicom i prostorom namijenjenim za vinski podrum. Prizemlje je koncipirano kao dnevnik boravak s puno otvorenog i osvijetljenog prostora. Dok je potkrovlje projektirano kao spavaći dio s 3 sobe, svaka sa svojom kupaonicom i terasom. U svojoj okućnici, osim velikih terasa, postoji gusterna namijenjena za navodnjavanje dvorišta te prostor predviđen za bazen od 32 m2.
Lokacija objekta je interesantna i povišena, što privlači ljude koje žele imati otvoreni pogled prema moru te da ih nitko ne smeta. Do samog objekta se može pristupiti za 2 min zaobilaznicom iznad Opatije, a do mora je 5 km (zračno 1,4 km).

Pogledajte virtualnu šetnju: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBaG-X8tc/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true

Dodatne informacije

Oprema
bazen
Opereta d.o.o.