Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
atlas11-1IK-7343
Crozilla ID:
001-615-459
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Stambena površina:
153 m2
Sobe:
5
Broj kupaonica:
2
Broj spavaćih soba:
4
Godina izgradnje:
2019

Energetski certifikat: A

Opis nekretnine

Zagreb,Špansko-Oranice, stambeno-poslovna novogradnja, projektirana kao sedmerokatnica s dvije podzemne te osam nadzemnih etaža. Smještena na atraktivnoj lokaciji, u neposrednoj blizini vrtića, škole, ambulante, trgovina te gradskog javnog prijevoza.

Oglašeni stan je peterosoban, dvoetažni, a sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom, četiri spavaće sobe, dvije kupaonice, zasebnog toaleta, ulaznog hodnika, predprostora sa stubištem, izbe, dvije manje natkrivene te jedne veće nenatkrivene terase. Očekivano useljenje-proljeće 2021.
Uz kupnju stana obvezna je kupovina garažnog parkirnog mjesta (0,50 koeficijent) ili garaže (0,75 koeficijent) te spremišta (podzemne etaže - 0,5 koeficijent, nadzemne 0,75 koeficijent), sve po izboru, a isti nisu uključeni u oglašenu cijenu.
Zgrada će imati dva lifta koja će ići do -2. etaže.

Također, u ponudi su i stanovi veličine od 46,99 m2 do 179,14 m2 (dvosobni, trosobni, četverosobni, peterosobni i šesterosobni), podzemna spremišta od 1,44 m2 do 2,95 m2, nadzemna spremišta od 3,34 m2 do 4,13 m2, GPM-a od 6,25 m2 do 8,67 m2, GM-a od 11,6 m2 do 20,30 m2 te poslovni prostor od 528,30 m2.


TEHNIČKI OPIS
Organizacijski se stambeno-poslovna zgrada sastoji od jedne stambene i jedne poslovne cjeline.
Stambena cjelina sadrži 80 stambenih jedinica: 8 jedinica u prizemlju, 14 jedinica na 1. katu, 14 jedinica na 2. katu, 15 jedinica na 3. katu, 13 jedinica na 4. katu, 11 jedinica na 5. katu te 5 dvoetažnih jedinica na 6. i 7. katu zgrade.
Poslovna cjelina se sastoji od jednog poslovnog prostora smještenog u prizemlju zgrade koji ima zaseban pješački pristup s jugozapadne strane. Vertikalna komunikacija između svih etaža ostvarena je dvokrakim stubištem i putničkim električnim dizalima (2 kom).
Na jugoistočnom dijelu čestice organizirat će se promet u mirovanju – ukupno 14 parkirališnih mjesta (0,25 koeficijent) namijenjenih poslovnom prostoru te jedno garažno mjesto (0,75 koeficijent).
Ulaz u podzemnu etažu je s jugoistočne strane preko natkrivene rampe s kolno - pješačke površine na terenu. Podzemna garaža sastoji se od dva nivoa unutar kojih je smješteno 126 PGM (62 na etaži -1 i 64 na etaži -2).
Spremišta stanara smještena su na oba podzemna nivoa kao i na 1., 2., 3. i 4. katu zgrade.

Nosiva konstrukcija zgrade je armirano-betonska, a čine ju armirano-betonski zidovi, stupovi i grede preko kojih su položene armirano-betonske ploče. Stubišna jezgra i krakovi, kao i okno dizala su monolitni armirano-betonski.
Konstruktivna visina stambenih etaža iznosi 3,0m (svijetla visina stanova je 2,68m). Prizemlje ima konstruktivnu visinu od 3,8m (svijetla visina poslovnog prostora je 3,36m, a prizemnih stanova 2,98m).
Pročelje građevine izvest će se od visokokvalitetnog sustava tipa Caparol ili jednakovrijednog, s kamenom vunom, a sve s ciljem da se zadovolje uvjeti za A energetski razred.
Vanjska bravarija je PVC antracit boje, a ostakljenje je troslojnim izo staklom niskog koeficijenta prolaza topline.
Krov je klasični ravni, sa završnom hidroizolacijom i termoizolacijom, sakriven iza krovne atike.

OBRADA STANOVA
Termofasada katova: po svim zidovima pročelja zgrade izvodi se ETICS fasadni sustav od sljedećih slojeva:
- polimercementno ljepilo – 0,2cm
- izolacijske ploče od kamene vune – 12,0cm
- polimercementni mort – 0,5cm
- završna silikatna žbuka – 0,2cm

Zidovi: Nosivi zidovi bit će izvedeni od armiranog betona d=20cm. Nenosivi vanjski zidovi izvodit će se od blok opeke d=20cm. Pregradni zidovi d=10-12cm će se izvoditi od gipskartonskih ploča na metalnoj podkonstrukciji. Završna obrada zidova: fino gletana i finalno bojana u bijelu boju. Zidovi i ploče od armiranog betona bit će obrađeni izravnavajućom masom, gletani i finalno bojani u bijelu boju.

Zvučna izolacija: Podovi se izvode kao „plivajući“, na armirano - betonsku ploču postavlja se:
- elastificirani ekspandirani polistiren u dva sloja ukupne d=2cm
- ekstrudirani polistiren d=3cm
- PE folija
- armirani cementni estrih d=5cm
- završna podna obl
ENERGETSKI RAZRED: A

Dodatne informacije

Tip stana
visoko prizemlje
Novogradnja / Starogradnja
novogradnja
Oprema
lift, terasa
Dokumentacija / Dozvole
građevinska dozvola
Izvor grijanja
struja