Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
PREMIUMOPATIJA-481
Crozilla ID:
001-609-794
Vrsta oglasa:
Stanovi najam
Cijena:
700 €
Cijena/m2:
8,75 €
Stambena površina:
80 m2
Sobe:
2
Zemljište:
423 m2
Broj kupaonica:
1
Broj spavaćih soba:
1
Godina izgradnje:
2014

Opis nekretnine

Prekrasna moderna novogradnja sa stilom nalazi se cca 2 km od centra Lovrana, a sastoji se od dvoetažnog stana sa visokim potkrovljem i jednim studio apartmanom sa konobom u suterenu. Dakle, kuća je napravljena na tri etaže i to suteren, prizemlje, kat i potkrovlje. Unutarnje stepenice vode na prizemlje odnosno prvi kat na kojemu se nalazi prekrasan veliki dnevni boravak sa pogledom na cijeli Kvarner i unutarnjim kaminom, natkrivenom terasom te kuhinjom i blagovaonom sa izlazom u stražnji dio kuće na terasu.
U suterenu se nalazi konoba sa kaminom u starinskom stilu, kupaona i kotlovnica. Studio apartman za najam se nalazi u prizemlju kuće, a sastoji se od dnevnog boravka sa spavaćom sobom koji čine jednu cjelinu, kuhinjom i blagovaonom te kupaonicom sveukupne površine 80 m2. Uređeno je u rustikalnom stilu, od starih cigla, greda i kamena što čini ugodan ambijent za opuštanje. U kući postoji vlastita kotlovnica za centralno grijanje koja može biti na plin ili kruta goriva, koja zagrijava cijelu kuću i toplu vodu.
Grijanje je centralno i to u prizemlju radijatori, na prvome katu i kupaonicama podno etažno, a u sobama i potkrovlju radijatori.
Ispred kuće ima parking mjesta za otprilike tri vozila. Ograda oko kuće napravljena je od kamena, a vrhunac užitka u ovoj vili pruža bazen i sunčalište oko njega.
Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji i okružena je marunima i zelenilom.

UVJETI NAJMA:
- ugovor (prijava) do 01.05.2021
- POLOG (DEPOZIT): 2 mjesečne najamnine
- PLAĆANJE UNAPRIJED: 1 mjesec
- AGENCIJSKA PROVIZIJA: 1/2 mj. najamnine

Opće napomene:
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencija PREMIUM NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:
- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMCA i od NAJMODAVCA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu
Pri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimac je obavezan potpisati Ugovor o posredovanju
Više o uvjetima posredovanja možete naći na našoj web stranici www.premium-nekretnine.hr/o-nama/opci-uvjeti-poslovanja-u-prometu-nekretninama

ID KOD AGENCIJE: 481

Samir-Sven Raković, mag. oec.
Voditelj ureda i vlasnik obrta
Mob: +385 98 215 367
Tel: +385 51 271 600
E-mail: ssrakovic@premium-nekretnine.hr
www.premium-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Izvor grijanja
plin, struja
Tip stana
visoko prizemlje
Novogradnja / Starogradnja
novogradnja
Vrsta grijanja
centralno grijanje
Namještaj
namješteno
Oprema
klima uređaj, balkon, vrt, terasa, internet