Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
opereta-k7766
Crozilla ID:
001-589-172
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
225 m2
Zemljište:
519 m2
Broj kupaonica:
4
Godina izgradnje:
1990

Opis nekretnine

Kuća, Jablanac, 225 m2
Prostrana kuća površine 225 m2 smještena u mirnom-zelenom okružju nalazi se u simpatičnom mjestu Jablanac. Samo mjesto poznato je po svojoj predivnoj šetnici koja vodi sve do fjorda Zavratnica koja ja dio N.P. Sjeverni Velebit. Kuća se proteže na 3 etaže, dva apartmana u potkrovlju, dok se kroz prizemlje i prvi kat prostire velik dvoetažni stan ukupne površine 160 m2. Dvorišna tj. dnevna etaža povezana je sa spavaćim dijelom u srednjoj etaži stepeništem. OPEN SPACE donje etaže koji uključuje dnevni boravak, blagovaonicu, kuhinju, radni-hobby kutak iz kojeg se pruža velika vizura do bara smještenog uz stepenište, ima izlaz na terasu u dvorištu. Podne površine ove etaže izvedene su od COTTO obloge s profiliranim rubovima na linijama denivelacija pojedinih dijelova tog prostora kao i unutarnjeg stepeništa. U termo-izoliranom potkrovlju se nalaze dva manja apartmana veličine 30m2 i svaki od njih ima zasebni ulaz i parking te pogled na more i otoke. Objekt ima radijatorski razvod za centralno grijanje donjih dviju etaža i klima uređaje u apartmanima potkrovlja.
Čar ovog objekta je definitivno predivan kamin. Dodatno grijanje kao i hlađenje za vrijeme ljetnih dana omogućuje više jedinica klima uređaja postavljenih po cijelom objektu. U dvorištu se nalazi zidani roštilj i terasa koja čini idealan prostor za druženje u dnevnim i noćnim satima. Prostrano dvorište omogućava i izgradnju bazena u budućnosti. Prostrana okućnica i mirno susjedstvo uz šumu čine ovu kuću idealnom za odmor ili osnivanje novog života. Kuća ima vlastitu garažu tako da je mjesto vašem automobilu osigurano. Svi potrebni sadržaji kao i more su na par min vožnje automobilom.

Pogledajte virtualnu šetnju nekretnine: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBY0uLaIo/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true

Dodatne informacije

Oprema
terasa
Opereta d.o.o.