Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1439-1
Crozilla ID:
001-589-151
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
160.000 €
Cijena/m2:
277 €
Sobe:
10
Broj kupaonica:
4
Godina izgradnje:
1985
Provizija:
2% + PDV

Opis nekretnine

Dvojna stambeno poslovna kuća ukupne površine 600 m2. Sastoji se od podruma/suterena, prizemlja, kata i potkrovlja. U podrumu/suterenu se nalazi veliki prostor koji služi kao skladište. Iza kuće u nastavku se nalaze 2 prostrane garaže i spremište. U prizemlju se nalazi prostor koji se može koristiti kao poslovni (trenutno služi za skladište).Isto tako nalazi se i unutarnje stubište koje vodi kroz kuću dalje na kat, i za potkrovlje.
Na prvom katu nalazi se komforni dvosoban stan koji se sastoji od ulaznog hodnika, prostrane spavaće sobe, velikog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone, kupaone, te terase koja okružuje cijeli kat.
Velika terasa nalazi se pokraj stana u prizemlju i proteže se cijelom dužinom iznad garaža iza kuće.  
Dalje na potkrovlje se isto ide unutarnjim stubištem, te se tamo nalazi potkrovni stan koji se sastoji od hodnika, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice i kupaonice. 
Kuća je građena 1985.godine.
Kuća ima kompletnu infrastrukturu, plin, struja, voda, kanalizacija, telefon. Grijanje je centralno plinsko. 
Dugo Selo - neposredna blizina centra (10-tak min pješice), škola, vrtića, trgovina i sličnih sadržaja neophodnih za mlade obitelji. Okruženje čine prostrane uređene ulice, lijepe obiteljske kuće i zelenilo.
Vlasnički list je uredan i moguća je kupovina kreditom banke.
 
PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19)
U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske.
Kako bismo što manje kontaminirali tuđi dom, agent će osigurati dezinfekciju ruku prije ulaska u nekretninu kao i navlake za obuću.
Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze.
 Agent: Marina Blažetić
Telefon: 095/ 5782 940
Agencijska provizija:2%+PDV
Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodajenekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikomrješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnogpredugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe pravavlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susrećekada kupuje nekretninu. Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji 

TIP NEKRETNINE: Dvojna kuća
GODINA IZGRADNJE: 1985
DOZVOLE: građevinska, uporabna
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 2% + PDV

Dodatne informacije

Oprema
terasa
DOM EKSPERT d.o.o.