Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Crozilla ID:
001-586-389
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena/m2:
1.377 €
Sobe:
6
Zemljište:
700 m2
Broj kupaonica:
2
Broj spavaćih soba:
4
Ukupno katova:
1
Godina izgradnje:
1972

Opis nekretnine

Samostojeća katnica u mjestu Punat na otoku Krku. Kuća ima dvije etaže:prizemlje i kat. Doljnja etaža je klasična gradnja, a gornja etaža je montažna gradnja (Marles tip 405 S) Na svakoj etaži nalazi se trosoban stan, površine 83 m². Svaka etaža ima po tri sobe, zasebnu kuhinju i kupaonicu, a na gornjoj etaži se nalazi i odvojen WC. Iz prizemlja se izlazi na veliku terasu površine 33 m2, otvorenu prema zapadu, ispod koje se cijelom površinom prostire podrum. Na katu se nalaze dva balkona od kojih je jedan veličine 1,68 m x 3,51 m, otvoren prema zapadu, a drugi 1,96 m x 4,53 m. otvoren prema sjeverozapadu. Kuća je okružena velikom okućnicom i raskošnim zelenilom koje pruža osjećaj intime u odnosu na okolinu. Na okućnici je moguće parkiranje većeg broja vozila.

Oprema

Kuća ima priključak na gradski vodovod, električnu mrežu i telefon. Grijanje je na peć na kruta goriva, a u prizemlju se nalazi veliki otvoreni kamin.

Lokacija nekretnine

Kuća se nalazi u vrlo lijepo uređenom i mirnom predjelu naselja Punat, zvanom Buka. Udaljena je 400 m od mora i otprilike 5 min hodom od supermarketa, u mirnoj ulici, udaljena od glavnih prometnica.

Dodatne informacije

Faza izgradnje
dovršeno
Kvaliteta opreme
prosječno
Tip kuće
samostojeća
Infrastruktura
djelomična
Oprema
okućnica/vrt, balkon, terasa, podrum
Stanje nekretnine
potrebno renoviranje
Izvor grijanja
drvo
Garaža/parking
garaža, parkirališno mjesto
Vrsta grijanja
grijanje na kruta goriva
Dokumentacija/dozvole
građevinska dozvola, vlasnički list
Privatni oglašivač