Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
EliteNekretnine-23382-1
Crozilla ID:
001-583-262
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
274.000 €
Cijena/m2:
23 €

Opis nekretnine

PRILIKARezidencijalno Istarsko autohtono naselje
U pitoresknom krajoliku, na periferiji dva kilometra od Svetvinčenta, jednog od najljepših istarskih gradića i kulturnog sjedišta južne Istre, smješteno je na ukupno 12.000 m2 polivalentno naselje.
Nalazi se neposredno uz magistralnu cestu, sa nesmetanim pogledom na blisko otvoreno more na jugu, te na Učku na sjeveru. Sadašnja je namjera konkretna realizacija Projekta izgradnje 5 rezidencijalnih Istarskih vila, istinske autohtone arhitekture i po izgledu i po dimenzijama, svaka različita jedna od druge, i svaka veličine oko 400 m2 korisne površine, sa vlastitim bazenom od 55m2.
Svaka vila smještena je na vlastitoj, ograđenoj i izuzetno prostranoj parceli sa hortikulturnim projektom zacrtanim raskošnim vrtom sa sjenicom – rotondom, maslinikom, zasadima mediteranskih ukrasnih kultura itd.
Ukupna površina svake od 5 pojedinih parcela iznosi 2.250 m2, od čega je 1.000 m2 građevinskog zemljiša i 1.250 m2 areala. Sve vile su najviših građevnih, hortikulturalnih i ostalih kvaliteta, s 5 zvjezdica, za klijentelu visoke platežne moći.
Vlasnik projekta, međutim, daje opciju izgradnje naselja s objektima nižih pojedinačnih vrijednosti, sa npr. 10 i više vila, te drugim standardima naselja od npr. 3 zvjezdice.
Namjena naselja:1.Stambena namjena - vile za prodaju na domaćem i euro tržištu, ili za poznate kupce, 2. Cjelogodišnji smještaj turista u rezidencijalnim vilama za odmor (takvi su kapaciteti u Istri bili i ostali višestruko traženiji od postojeće uobičajene turističke smještajne ponude)
Ovaj prezentirani Projekt osim što je u prodaji, nudi mogućnost poslovne suradnje u sufinanciranju izgradnje
U tijeku je izgradnja jedne vile brutto površine 397,50 m2 Plaćeni su doprinosi i ishodovano Rješenje o uvjetima građenja, pa su već završeni temelji i izgrađena je temeljna ploča.
Korisna stambena površina: Prizemlje: 198,08 m2 Kat: 152,67 m2Potkrovlje: 46,75 m2Ukupno: 397,50 m2
Boravišne prostorije:Prizemlje: kuhinja i blagovaonica, dnevni boravak s otvorenim domaćim ognjištem, 1 spavaća soba, 1 kupaonicaKat: 3 spavaće sobe, 3 kupaonicePotkrovlje: komforni Apartman, studio, atelier Posebni prostori: prostrane aule pod voltama, hodnici, balkoni, terase i ostale pomoćne prostorije
 
 
 
 
 
 
 
Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencija "Elite nekretnine" kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:
- o kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE
- o najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.
Minimalna agencijska provizija iznosi 1.000€ +PDV, za sve iznose manje od 40.000€, u kunskoj protuvrijednosti. 

TIP NEKRETNINE: Građevinsko zemljište