Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
opereta-s53647
Crozilla ID:
001-560-493
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Stambena površina:
60 m2
Sobe:
2
Broj kupaonica:
1
Kat:
1
Godina izgradnje:
2018

Opis nekretnine

Apartman u modernoj renoviranoj zgradi, Pinezići, Krk, 60,45 m2
Ovaj moderni apartman nalazi se u naselju Pinezići na zapadnoj strani otoka Krka. Smješten je na prvom katu kompletno renovirane zgrade sa sveukupno 5 apartmana.
Sastoji se od OPEN CONCEPT dnevnog boravka i kuhinje s blagovaonicom, 2 spavaće sobe i kupaonice s toaletom. Apartman je kompletno obložen keramikom i klimatiziran, a krasi ga velika prostrana terasa prekrivena luksuznim Garapa egzotičnim drvom. Dodatna pogodnost su dva pripadajuća parkirna mjesta, a more i plaže su udaljeni 700 m od zgrade.
Mjesto Pinezići su turistička destinacija na otoku Krku koja iz godine u godinu mami sve veći broj turista. Ono što goste privlači su lijepo uređene šljunčane i betonirane plaže, okružene morem i borovom šumom te su idealna destinacija za miran odmor a naročito za obitelji s djecom. Lokacija je idealna za istraživanje skrivenih plaža, kao i okružena ostalim popularnim destinacijama poput Rijeke(40 min), grada Krk(20 min) i trajektne luke Valbiska koja plovi prema otoku Cresu/Lošinju(4 min).

Prošetajte se virtualno kroz stan: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBaoiPsmo/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true

Dodatne informacije

Oprema
terasa
Opereta d.o.o.